ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΚΑΣΤΕΛΛΑ 2-3: Στο 89' η ανατροπή έγινε ολική από τον Ορφέα Ζήση

Με την πλάτη στον τοίχο βρέθηκε η Καστέλλα στο Πάρκο του Λαού, αφού έχανε 2-0 από την ΑΕΧ Χαλκίδας. Ομως, έκανε ολική ανατροπή και κέρδισε 3-1 του ουραγούς, με το γερόλυκο Ορφέα Ζήση να σημειώνει το νικητήριο γκολ στο 89'. Θυμίζουμε ότι και στο ματς του Α' γύρου, η Καστέλλα είχε πάρει νίκη-θρίλερ (4-3) με γκολ στο 92'.



Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκε στο σκορ με τον 43χρονο Δημήτρη Βαταμίδη, ο οποίος ξεκίνησε στην αρχική 11άδα ύστερα από 5 μήνες (είχε τραυματιστεί στο ματς του Α' γύρου με τον Ολυμπο).

Ο ίδιος είχε και δοκάρι στο 37', ενώ κέρδισε και το πέναλτι με το οποίο η ΑΕΚ προηγήθηκε 2-0 στο 50'. Την εκτέλεση ανέλαβε (και ήταν εύστοχος) ένας πρ. παίκτης της Καστέλλας ο Πεσχύρας, ο οποίος είχε πετύχει γκολ και στο ματς του Α' γύρου, στην πρώτη του εμφάνιση με την ΑΕΚ..

Τη ...δόξα του Βαταμίδη ...πήρε στη συνέχεια ο λίγο μεγαλύτερος του Ορφέας Ζήσης (βαδίζει στα 44) που ήταν κάποτε και συμπαίκτης του (στον ΑΟΝΑ). Ο παίκτης της Καστέλλας μπήκε αλλαγή στο ματς και ανέβασε αισθητά την επιθετική δραστηριότητα των φιλοξενούμενων, ενώ πέτυχε και το νικητήριο γκολ στο 89'.

Η αντεπίθεση της Καστέλλας με γκολ ...ξεκίνησε από εύστοχο πέναλτι- ποιανού άλλου- του τερματοφύλακα Αγγελου Κηρόπουλου στο 70'. Ο διαιτητής καταλόγισε την ποινή όταν ο Τριανταφύλλου απέκρουσε με το χέρι την μπάλα, ενώ αυτή κατευθυνόταν στα δίχτυα. Μάλιστα ο παίκτης της ΑΕΚ αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα και οι γηπεδούχοι συνέχισαν με 10 παίκτες.

Την αριθμητική της υπεροχή την εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο η Καστέλλα που ισοφάρισε στο 85' με τον πρώτο της σκόρερ μέχρι τώρα, Στέλιο Τζαμίχα και τέσσερα λεπτά αργότερα έγινε το τελικό 3-2 με το γκολ που πέτυχε ο αειθαλής Ζήσης, σημειώνοντας το 6ο προσωπικό γκολ την περίοδο που διανύουμε,

Διαιτησία: Παπαποστόλου, Αργύρης-Παππάς.

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Τάσος Ταυταρίδης): Ζαφειρόπουλος, Εμανουέλ, Κοτρώτσιος, Σταμελάκης, Ζαχαριάς, Τριανταφύλλου, Τουλίτσης, Τζαφέρος, Βαταμίδης, Πεσχύρας, Κατσικάς.

ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ (Γιάννης Παπαθεοδώρου): Κηρόπουλος, Νικούλης (61' Α. Βότσης), Κεχαγιάς (46' Ζήσης), Μακρής, Κουρούπης, Μπασινάς, Κανάμι (89' Γ. Χασάνδρας), Γκίκας, Ξυνογαλάς (63' Γραμματικόγιαννης), Τζαμίχας, Αρχοντούλης.

egnomi

Σχόλια