Κλοπή χιλιάδων ευρώ σε σπίτι στον Κολοβρέχτη.Ψαθάς:«Έχω ζητήσει να αυξηθούν οι περιπολίες γιατί είναι πολλά τα κρούσματα…»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Psaxna.gr κλοπή χιλιάδων ευρώ πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (17/2/18) σε σπίτι το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Κολοβρέχτη.





Όπως ο Ιδιοκτήτης του σπιτιού καταγγέλει στο Psaxna.gr αν και το σπίτι είναι «φρούριο» και φυλάσσεται από εταιρία security οι δράστες κατάφεραν να μπουν από την ταράτσα το βράδυ του Σαββάτου (17/2/18) και όταν ο ίδιος και η οικογένειά του απουσίαζαν στο καρναβάλι.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν 3.000 ευρώ μετρητά,χρυσαφικά της γυναίκας του,ένα drone του γιου του καθώς και άλλα πολλά πράγματα μεγάλης αξίας.

Το συμβάν έχει δηλωθεί στο ΑΤ Ψαχνών ενώ οι δράστες έχουν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης….



Κλοπή χιλιάδων ευρώ σε σπίτι στον Κολοβρέχτη.Ψαθάς:«Έχω ζητήσει να αυξηθούν οι περιπολίες γιατί είναι πολλά τα κρούσματα...» 3120628520145721 b psathasΤο Psaxna.gr επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά ο οποίος επιβεβαιώνει όλα τα γεγονότα που καταγράφει το Psaxna.gr και δηλώνει πως όντως το τελευταίο διάστημα τα κρούσματα είναι πάρα πολλά και για τον λόγο αυτό όπως ο ίδιος λέει έχει ζητήσει αύξηση των περιπολιών από τις αρχές με σκοπό να αντιμετωπιστεί η παρούσα κατάσταση.
psaxna.gr

Σχόλια