Συριζαίικα παιχνίδια και ένα βήμα πριν το λουκέτο η Λάρκο

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό είχαν αιτηθεί και διεκδικήσει τα σωματεία της μεταλλοβιομηχανίας ΛΑΡΚΟ δεδομένης της κατάστασης, που βρίσκεται η επιχείρηση και των μαύρων σύννεφων που εχουν παρουσιαστεί πάνω απ αυτή.



Ώρα μηδέν λοιπόν  για την πάλαι ποτέ κραταιά βιομηχανία και στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Μαρτίου σύσκεψη στο γραφείο του Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου παρουσία και του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη.

Ωστόσο, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι στην σύσκεψη θα παρευρεθούν μόνο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ των νομών Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Κοζάνης και Καστοριάς.

Η πρόσκληση που δεν έλαβαν ποτέ τα σωματεία των εργαζομένων εγείρει ερωτήματα από πλευράς του και αντιδράσεις, ενώ ταυτόχρονα κάνουν λόγο για εσωκομματική συνάντηση στις πλάτες τους.

Υπενθυμίζεται πως, στην ευρεία σύσκεψη που είχε λάβει χώρα στα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα είχαν συμμετάσχει εκτός των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας,  Δήμαρχοι αλλά και εκπρόσωποι των 5 σωματείων των εργαζομένων.
evia365.gr

Σχόλια