Αφιέρωση για την Ευγενία Κοντούρη



Την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, οι εκπρόσωποι 32 χορηγών βράβευσαν τους 49 καλύτερους φοιτητές του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής που διακρίθηκαν με βάση την ακαδημαϊκή τους επίδοση το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017. Η τελετή έγινε στο ίδρυμα Ευγενίδου μέσω 32 χορηγών.

Ανάμεσά τους, ένα δικό μας παιδί, η Ευγενία Κοντούρη, απόφοιτος του Ενιαίου Λυκείου Ψαχνών Ευβοίας. Οι γνώσεις της, σε συνδυασμό με τη συστηματική της προσπάθεια την οδήγησαν σε αυτή την διάκριση. Η βράβευση της Ευγενίας γέμισε συγκίνηση και υπερηφάνεια την μητέρα και τον αδελφό της. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ευγενία έχει ήδη γίνει δεκτή και φοιτά στο μεταπτυχιακό Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής της ΑΣΟΕΕ.




Ο μαθηματικός της Δημήτρης Ρουμελιώτης και η φιλόλογός της Ιωάννα Μαντζώρου (διευθυντές των φροντιστηρίων Πουκαμισάς Ψαχνών και Χαλκίδας) την συγχαίρουν και της εύχονται μια λαμπρή συνέχεια, με την ελπίδα να αποτελέσει υγιές πρότυπο για όσα παιδιά αγωνίζονται για μια θέση στο Πανεπιστήμιο.




Σχόλια