Βραβεία σε μαθηματικά μυαλά της Εύβοιας

Το παράρτημα Εύβοιας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει εκδήλωση για την βράβευση των μαθητών του νομού που διακρίθηκαν στους πανελλήνιους διαγωνισμούς μαθηματικών το σχολικό έτος 2016-2017.

Η τελετή βράβευσης θα διεξαχθεί την την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, τις 11 το πρωί, στο αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου  της Περιφερειακής Ενότητας  Εύβοιας ( Λεωφόρος Χαϊνά 89, Χαλκίδα) .
Αριστεία θα απονεμηθούν στους μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του Δημοτικού για την επιτυχία τους στον 11ο πανελλήνιο διαγωνισμό « Μικρός Ευκλείδης » της 10ης Μαρτίου 2017 .
Επίσης αριστεία θα απονεμηθούν στους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων για την επιτυχία τους στον 77ο  πανελλήνιο διαγωνισμό μαθηματικών « Θαλής » της ΕΜΕ των Γυμνασίων και Λυκείων της 12ης   Νοεμβρίου 2016 καθώς και στο Διαγωνισμό «Ευκλείδης» της 18ης Ιανουαρίου 2017 .
Κατά την τελετή βράβευσης, θα δοθεί διάλεξη από τον καθηγητή μαθηματικών και συγγραφέαΜπάμπη Στεργίου, με θέμα: "Τα μαγικά τετράγωνα".
Να σημειωθεί ότι η απονομή των αριστείων για τους μαθητές της Βόρειας Εύβοιας, της Καρυστίας, και του Δήμου Κύμης Αλιβερίου θα γίνουν τον Απρίλιο και Μάιο του 2018 σε ειδικές εκδηλώσεις.
egnomi

Σχόλια