ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 0-0: Οταν ξύπνησε ...αγρίεψε ο Αγριόδημος

Ο Παντριαδικός ήθελε πιο πολύ τη νίκη απέναντι στον Ελλήσποντο για να ξεφύγει κι άλλο από την ...κόκκινη ζώνη του υποβιβασμού , αλλά δεν τα κατάφερε, αφού ...άργησε να ξυπνήσει.


Κι όταν έγινε απειλητικός ...αγρίεψε και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Γιάννης Αγριόδημος αποτρέποντας το γκολ, σε δυο τουλάχιστον φάσεις,  με αποτέλεσμα να διατηρηθεί  μέχρι το τέλος το 0-0.

Πολύ μέτριο ήταν το πρώτο ημίχρονο. Οι δυο ομάδες δεν πρόσφεραν κάτι ιδιαίτερο και μόνο ένα ανάποδο γυριστό σουτ του Λάμπρου λίγο πριν τη λήξη ...ξύπνησε κάπως τα αίματα.

Ο ίδιος παίκτης που φορούσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού απείλησε στην αρχή του β' ημιχρόνου την εστία του γηπεδούχου Παντριαδικού, ο οποίος στη συνέχεια ανέβηκε αισθητά .



Κέρδιζε στις διεκδικήσεις κι έφθανε στην αντίπαλη περιοχή, αλλά στην αρχή οι παίκτες του ...συνελήφθησαν οφσάιντ (ορθή και η υπόδειξη στη φάση που πέτυχε γκολ ο Καραντάκης- φωτό πάνω).



Οι γηπεδούχοι δεν κυριαρχήθηκαν από νεύρα και στη συνέχεια αναπτύχθηκαν πιο καλά, φθάνοντας σε θέσεις βολής, αλλά ο τερματοφύλακας της ομάδας της Λαμψάκου ο Γιάννης Αγριόδημος δήλωσε "παρών" και ...χαλούσε τις προσπάθειες των αντιπάλων του.





Οι κυριότερες ήταν η απόκρουση με τα πόδια σε σουτ του Μουτουσίδη που βρέθηκε ...φάτσα με το γκολ στη μια περίπτωση και η άλλη όταν βγήκε από τα γκολποστ του και δεν άφησε τον Καραντάκη να πανηγυρίσει.



Η πίεση της Τριάδας έγινε πιο έντονη στα τελευταία λεπτά, αλλά εκεί βοήθησαν και οι αμυντικοί τη Λαμψάκου και δεν άφησαν να δημιουργηθεί κίνδυνος για την εστία τους.



Διαιτησία: Βελέντζας, Χατζηκαμαγιάννης-Ρουμπής



ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Βασ. Τσιμιχόδημος): Ευαγγελινός, Καραμπέτσος, Βαξεβάνης, Γκρινιάρης, Μάλλιαρης (83' Χαζαρίδης), Τσαλιαγκός, Γ. Χασάνδρας, Πασάι (77' Δ. Χασάνδρας), Τσούτσης, Καραντάκης, Μουτουσίδης.



ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Γιάν. Καρβέλης): Αγριόδημος, Νόνας, Κοντάκης (61' Πετρογιάννης), Κουτσαυλής, Φτούλης (87' Μούτσος), Νάτσης, Κούτρας, Λάμπρου (92' Μπαμπόζι), Ντεγιάννης, Κατσικαβάλης.
\
ΠΗΓΗ

Σχόλια