ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙ-ΠΙΣΣΩΝΑΣ 4-2: Ηταν ...Θύελλα και σκέπασε τη φουρτούνα

Στο γήπεδο της Καστέλλας έγινε η αναμέτρηση της Θύελλας Κοντοδεσποτίου με τον Πισσώνα, με τους τυπικά γηπεδούχους να επικρατούν με το ευρύ 4-2 και να προελαύνουν στη βαθμολογία του 2ου ομίλου της Γ' ΕΠΣΕ, παρά τα ...χρονάκια τους.


Ο Πισσώνας προηγήθηκε στο σκορ όταν στο 4' ο Παπαδόπουλος έκανε το 0-1, αλλά η «Φουρτούνα» στο 39' έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φραγκόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Θύελλα έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα κατάφερε με δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο του α' ημιχρόνου να γυρίσει το ματς.

Στο 41' ο Γιάννης Γκούμας (φωτό) έκανε το 1-1 και στο 44' ο Λεοντής έκανε το 2-1.

Στο β' ημίχρονο και στο 53' ο Β. Μπίρμπας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 και στο 87' ο Γκούμας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το 4-1.

Στο 90' ο Mουστάκας μείωσε για τον Πισσώνα σε 4-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτησία: Βρακάς, Πριόνας - Κελεπούρης.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙΟΥ: Χαλαστάρας, Κρητικός (57' Ε. Αλεξίου), Τσάλας, Κεχριώτης, Γκρινιάρης, Σαρρής, Καραμούζης (78' Μαρίνος), Αλεξίου, Λεοντής (64' Βούλγαρης), Γκούμας, Β. Μπίρμπας.

ΑΟ ΠΙΣΣΩΝΑ: Στόγιος, Κόκας, Καρκαλής, Παύλου, Χασάνδρας (72' Α. Μπεγιάζης), Γ. Μπεγιάζης, Φραγκόπουλος, Τζαφέρος, Καλαμιώτης (53' Μουστάκας), Χρυσός, Παπαδόπουλος (80' Π. Γαρατζόγιαννης).

ΠΗΓΗ

Σχόλια