ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΚΑΣΤΕΛΛΑ 1-1: Ο Πετρογιάννης άνοιξε λογαριασμό με τα δίχτυα



Χωρίς νικητή (1-1) έληξε η αναμέτρηση του Ελλήσποντου με την Καστέλλα στο γήπεδο Λαμψάκου, με τον Πετρογιάννη των γηπεδούχων να ανοίγει λογαριασμό με τα δίχτυα, καθώς σημείωσε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Στο α' ημίχρονο η Καστέλλα είχε σύμμαχο τον αέρα και έκανε το το 0-1 στο 29' με τον Αριστοτέλη Νικούλη που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ασίστ του Ορφέα Ζήση.

Στο β' ημίχρονο ο Ελλήσποντος βελτίωσε την απόδοσή και σ' αυτό βοήθησαν οι αλλαγές που έγιναν από τον προπονητή των γηπεδούχων Γιάννη Καρβέλη.

Το γκολ της ισοφάρισης άργησε να έρθει, αλλά σημασία για τους γηπεδούχους έχει ότι ...κούνησαν τα αντίπαλα στα δίχτυα.

Στο 85' ο Γιώργος Πετρογιάννης (στη φωτό με τη φανέλα του ΑΟΧ) έκανε το 1-1 και τρία λεπτά αργότερα (88') ο Ντεγιάννης με βολίδα παραλίγο να κάνει το 2-1, αλλά το δοκάρι ...απέκρουσε για λογαριασμό του Κηρόπουλου, ο οποίος στη συνέχεια έδιωξε σε κόρνερ.

Διαιτησία: Παπαποστόλου, Χατζηκαμαγιάννης-Δάλλας.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Γιαννης Καρβέλης): Σπάχο, Κατσικαβάλης, Κοντάκης, Μούτσος, Κούτρας, Κροκόδειλος (72' Ντεγιάννης), Νάτσης, Πετρογιάννης, Πσεπριόρα (62' Λάμπρου), Νόνας (46’ Φτούλης), Μπαλάκας (46’ Κουτσαυλής).

ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ (Γιάννης Παπαθεοδώρου): Κηρόπουλος, Τσούτσης, Κεχαγιάς, Κουρούπης, Μακρής, Τσιούνης, Νικούλης (82' Χρυσικός), Γκίκας, Αρχοντούλης (58' Κανάμι), Μπασινάς, Ζήσης (72' Ξυνογαλάς).

Σχόλια