"Έφερε την Άνοιξη" ο Σύλλογος "Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός"!

Εγκωμιαστικές κριτικές απέσπασε ο Σύλλογος “Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός” για την πρωτοβουλία του να οργανώσει μια όμορφη κεφάτη παράσταση αποχαιρετισμού της Άνοιξης , που θύμιζε το θέατρο του δρόμου.

Οι περιπατητές της Αβάντων και των γύρω δρόμων σταμάτησαν και απόλαυσαν τα παιδιά και τους εθελοντές , του Συλλόγου “Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός”, που τους πρόσφεραν ένα όμορφο , ιδιαίτερο θέαμα και ακρόαμα που τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα τους το επιβράβευσαν.

Η ιδέα και η υλοποίηση ,κείμενα και σκηνοθεσία, ήταν της Σοφίας Λιάκου ηθοποιού που εδώ και 7 χρόνια διδάσκει τα παιδιά του Συλλόγου. Τους παραδοσιακούς χορούς δίδαξε η Άννα Ροδά. Μαζί με τα παιδιά και τους εθελοντές σημαντική ήταν η παρουσία του Ανδρέα Κολίσογλου.

Ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιώργος Γιαννούκος παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος του Δήμαρχου και τη Πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ εκπροσώπησαν η Μιμίκα Μαρίνου και ο Γιάννης Στέρπης. Επίσης παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΧ Κώστας Μπαρούτας με την οικογένειά του , η δημοτική σύμβουλος Έλενα Βάκα , ο Σταύρος Μακαρίου καθώς και εκπρόσωποι άλλων φορέων.




eviainsider

Σχόλια