Πέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία της δεύτερης ημέρας των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Συλλόγου "Αγγελής Γοβιός " στην Καστέλλα. Φώτο και βίντεο.

Με επιτυχία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκε και η δεύτερη ημέρα των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστέλλας "Αγγελής Γοβιός". Το ταξίδι της δεύτερης ημέρας περιείχε χορούς από τα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και τη Θεσσαλία. Χόρεψαν τα τμήματα ενηλίκων του Αγγελή Γοβιού, του Σταυρού και των Καθενών
"Έρια" και το εφηβικό τμήμα του Συλλόγου Μακρυκάπας "Τα Βάβουλα". Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος κις Ψαθας, οι αντιδήμαρχοι Σπαθής και Βασιλείου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κος Κοντογιάννης, η πρόεδρος της ΔΗΚΑΔΙΜΕ κα Μύταλα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Μουρτζιλάκης και πλήθος κόσμου.
 Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και στις γυναίκες που είχαν πάγκους με δικές τους δημιουργίες. Αξίζουν συγχαρητήρια επίσης και στις παρουσιάστριες του πολιτιστικού διημέρου Κατερίνα Ταυρή και Χριστίνα Καλαβρή. Πρωτίστως βέβαια ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στο Δ.Σ. του Συλλόγου "Αγγελής Γοβιός" για την πολύ ωραία διοργάνωση.






Θα ακολουθήσουν και άλλα δημοσιεύματα με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό

Σχόλια