Στα ''κάγκελα''το Δ.Σ του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων για την έκθεση του ΠΑΚΟΕ για τις παραλίες του Δήμου και την καταλληλότητά τους για κολύμπι.

Στα ''κάγκελα''είναι σχεδόν το σύνολο των Δ.Σ του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων με τις εφετινές εξαγγελίες του ΠΑΚΟΕ σχετικά με το γεγονός ότι συμπεριέλαβε και μεγάλο μέρος απο τις παραλίες του Δήμου σε έκθεσή του χαρακτηρίζοντάς τες ακατάλληλες για κολύμπι!


Οι Δ.Σ και ο Δήμαρχος τοποθετούμενοι αμφισβήτησαν την έκθεση του ΠΑΚΟΕ για την παραλία των Πολιτικών καθώς την θεωρούν μη αξιόπιστη στον τρόπο που γίνεται η δειγματοληψία.

Μετέφεραν την ανησυχία των επαγγελματιών του Δ.Δ για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και ζήτησαν την άμεση επέμβαση της πολιτείας στο ζήτημα αρχής γενομένης από τον Δήμο και την Περιφέρεια Στερεάς με δική τους μελέτη και με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Η περιφέρεια Στερεάς πάντως έχει ήδη κάνει ανακοινώσεις σχετικά με το ζήτημα και έχει αποφανθεί ότι στα μόνα σημεία σημεία που δεν πρέπει να κολυμπάνε οι λουόμενοι είναι πέριξ και 200 μέτρα από τη ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.

Ο Δήμαρχος τώρα είπε προς το σώμα ότι θα θέσει το ζήτημα σε επίπεδο περιφέρειας καθώς όλο αυτό που συμβαίνει με τις εκθέσεις του ΠΑΚΟΕ πρέπει ν'αντιμετωπιστεί καθώς βρίθουν ανακριβειών και θέτουν σε ανησυχία τους πολίτες ενώ ταυτόχρονα πλήττουν την τοπική επιχειρηματικότητα και ιδιαίτερα αυτή του τουρισμού στον Δήμο.
eviainsider

Σχόλια