Σάλτσα γιαούρτι









Υλικά για 1 1/2 κιλό κρέας:


  • 1 κιλό γιαούρτι σακούλας
  • 3 αυγά
  • αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

  • Ρίχνετε το γιαούρτι σε βαθύ σκεύος, το αλατοπιπερώνετε και το δουλεύετε για λίγο με το πιρούνι.
  • Σπάτε τα αυγά σε πιάτο και τα χτυπάτε για λίγο με το σύρμα των αυγών.
  • Ρίχνετε τα χτυπημένα αυγά στο γιαούρτι και ανακατεύετε καλά.
  • Βάζετε την σάλτσα πάνω στο φαγητό που έχετε ψήσει και το ξαναβάζετε στο φούρνο μέχρι να πήξει η σάλτσα.

Σχόλια