Αυλωνάρι-Ηρακλής Ψαχνών 2-4

Δυνατό φιλικό τεστ έγινε στο Δημ. Γήπεδο "Ν ΚΟΥΚΗΣ'' όπου ο ΑΟ Αυλωναρίου υποδέχθηκε τον Ηρακλή Ψαχνών.
Οι δύο ομάδες παρουσίασαν ποιότητα στο παιχνίδι τους και ικανοποίησαν τους φιλάθλους, δείχνοντας ότι θα έχου πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα.Οι δύο προπονητές δοκίμασαν σχήματα και θέσεις αφού και η ποιότητα του αγώνα τους έδωσε αυτή την δυνατότητα. Νικητής ο Ηρακλής Ψαχνών με σκορ 4-2.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος με καλή κυκλοφορία της μπάλας και κατάφεραν στο 36' με εξαιρετική κεφαλιά του Τσάγκου να προηγηθούν στο σκορ 1-0.
Ο ΗΡΑ που δεν απείλησε στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε στο 42' να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Βογιατζή 1-1.
Στην επανάληψη οι δύο τεχνικοί έκαναν αρκετές αλλαγές δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα με τον Ηρακλή Ψαχνών να είναι καλύτερος μαι να καταφέρνει στο 56' με δυνατό σουτ του Μήτρου να πάρει το προβάδισμα στο σκορ 1-2.
Ο ίδιος παίκτης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 59' πέτυχε το 1-3, ενώ με μακρινό σουτ ο Μανδράκας στο 83' μείωσε σε 2-3.
Ένα λεπτό αργότερα στο 84' ο νεαρός Κατσαρής με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-4, που ήταν και το τελικό σκορ του πολύ καλού φιλικού αγώνα που άφησε ικανοποιημένους προπονητές αλλά και φιλάθλους που τον παρακολούθησαν.
H ποιότητα των ομάδων έδωσε την δυνατότητα στον Γ. Κασομούλη και στους βοηθούς του Χ. Αντωνίου και Ι Ντοβολη να κάνουν μια αλάνθαστη διαιτησία.
ΑΟ Αυλωναρίου:
Μωραίτης, Κωνστάντιος, Φωτιάς, Καρατζάς, Δήμου, Κοκκάλας, Τσάγκος, Ντόβολης, Κούρτης, Έντι,Λαθουράς ( Καρλής, Τσαλιαγκός, Παππάς, Κόκκος, Δαφνής, κοτρόζος, Καράπας, Μανδράκας.
Ηρακλής Ψανών:
Κηρόπουλος, Χασαπίδης, Μαρίνος, Μπακομήτρος, Κούτρας, Αγγελάτος Γ. Αγγελάτος Δ, Σκριβάνος, Βογιατζής, Γκάβαλης, Μήτρου,( Χατζ.νιου, Ζουλιώτης, Ντούμας, Μακαντάσης, Κατσαρής, Τόλης, Τσολάκος.
eviagoal

Σχόλια