Ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης στις 7 Σεπτεμβρίου στη σκηνή Θέσις 7

Μια βραδια γεματη ηχους εντεχνους,παραδοσιακους,βαλκανικους,θα μας προτεινει για πρωτη φορα στην μουσικη σκηνη Θεσις 7 ο Δημητρης Αιβαλιωτης.

Στην μεχρι τωρα πορεια του εχει πραγματοποιησει σημαντικες συνεργασιες με καταξιωμενους συνθετες,μουσικους,τραγουδιστες,μαεστρους.
Η πρωτη του δισκογραφικη σταση εγινε με το single "5η εποχη",σε στιχους/μουσικη Μυρσινης Δοξα το οποιο αποκομισε πολυ θερμη υποδοχη απο τους ραδιοφωνικους σταθμους σε ολη την ελλαδα,αλλα και το μουσικοφιλο κοινο.
Αργοτερα ερχεται η διασκευη "Με τα ματια κλειστα" του Παναγιωτη Καλαντζοπουλου.Ενα τραγουδι που εχει σφραγιστει απο την μοναδικη Γιωτα Νεγκα σε παραγωγη κ πρωτοτυπη imperial ιδεα του Γιωργου Μπουσουνη..
Αυτη την εποχη κυκλοφορει το 3ο single "Μηλο μου και μανταρινι" ενα παραδοσιακο σμυρνεικο τραγουδι σε mainstream εκδοχη,και αναμενεται το ολοκληρωμενο αλμπουν τον Νοεμβριο του 2018.
Ο ιδιαιτερος αυτος καλλιτεχνης παρουσιαζει την μουσικη του προταση "Οσα τα ματια θα πουν" παντρευοντας το εντεχνο,παραδοσιακο,λαικο, με επιρροες απο ανατολη,δυση,και βορρα.
Απο τον τσιτσανη και την γιουλμπαχαρ,μεχρι την μυσιρλου το καιγομαι κ το Γιαννη μου το μαντηλι σου.
Ενα συνεχες flash back στους δρομους που αγαπησε απο μικρος.
4 μουσικοι επι σκηνης,κ ενας ερμηνευτης που καταφερνει παντα στις live εμφανισεις του να χρησιμοποιει ολοκληρη την παλετα των χρωματων και των αισθησεων.
Ολα αυτα σε ενα προγραμμα με απροβλεπτες αλλα και αυθορμητες στιγμες,και την συνυπαρξη της νηνεμίας και του μαίστρου,επι της ουσιας.

Μαζί του επι σκηνής:
Χρηστος Ηλιοπουλος-κιθαρα
Κωστας Πετρολεκας -πιανο
Αλεξης Λεβεντερης-μπασο
Σοφια Κάκκου-κρουστα..

Φωτογραφιση:
Δημητρης Γιαννουλακης.

Σχόλια