Ανοιχτή συγγνώμη προς τους κατοίκους του Σταυρού

Μετά από τα όσα ανέφερε η κα Χονδρογιάννη εχθές σχετικά με το προφίλ του εμπρηστή στον Σταυρό, κάναμε μία έρευνα και διαπιστώσαμε ότι δεν ισχύουν αυτά τα οποία αναφέρει κατά την τοποθέτησή της. Ο Βασίλης, ο οποίος έχει πραγματικά αρκετά προβλήματα, αγκαλιάστηκε από όλο το χωριό, το οποίο τον βοηθούσε, του έδινε εργασία και οι περισσότεροι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ που κάναμε, τον έβλεπαν σαν δικό τους άνθρωπο, σαν δικό τους παιδί. Και πραγματικά τους ήρθε κεραυνός εν αιθρία όταν έμαθαν ότι ο εμπρηστής ήταν αυτός.

Σκοπός βέβαια δικός μας, όταν δημοσιεύσαμε την τοποθέτηση της κας Χονδρογιάννη, δεν ήταν να προκαλέσουμε το ίδιο το χωριό, όπου με τους περισσότερους κατοίκους έχω συνεργαστεί ουκ ολίγες φορές σε πολλές φιλανθρωπικές και μη εκδηλώσεις. όπου πραγματικά έχουν δείξει μέσω αυτών τις ευαισθησίες που τους διέπουν. Έχουν δείξει ουκ ολίγες φορές το ήθος τους και ότι ενδιαφέρονται για τον συνάνθρωπό τους. Και ερευνώντας το θέμα είδαμε ότι πραγματικά οι κάτοικοι δικαιολογημένα εξοργίστηκαν με τα γραφόμενα της συγκεκριμένης κυρίας.
Επειδή φαίνεται ότι κάποιοι εκ των κατοίκων ενοχλήθηκαν και από εμένα, θα ήθελα πραγματικά να ζητήσω δημόσια ένα μεγάλο συγγνώμη, το οποίο πιστεύω ότι είναι πολύ λίγο ειδικότερα αυτές τις δύσκολες ημέρες που βιώνει το χωριό.
Τα υπόλοιπα λόγια είναι περιττά και μακάρι να μην υπάρξουν παρόμοιες καταστάσεις πουθενά στην χώρα μας.
Και επειδή γνωρίζω, ότι θα υπάρξει μία άλλη μερίδα ανθρώπων, που θα με πουν δειλό, για αυτή μου την ανάρτηση, θα ήθελα να σημειώσω ότι όταν ένας άνθρωπος έχει το θάρρος της γνώμης του, έχει και το θάρρος να ζητάει συγγνώμη, όταν έχει άδικο. 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου