Οι Ψαχνιώτες που φτιάχνουν ξύλινες ρακέτες!

Το Stoheri είναι ένα εργαστήριο σχεδιασμού & κατασκευής χειροποίητης ξυλορακέτας, περιορισμένης παραγωγής. Επεμβαίνουμε στο ξύλο κατασκευάζοντας τη ρακέτα σου με μοναδικό τρόπο, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις και τις ανάγκες σου.
Στα Ψαχνά Ευβοίας ανακαλύψαμε τον Λάμπρο και τον Γιάννη Κοραή, δυο αδέλφια που ασχολούνται με το έπιπλο και τον τελευταίο καιρό έχουν δημιουργήσει το brand Stoheri, κάτι ξεχωριστό και πρωτότυπο, που ήδη απέκτησε τους δικούς του φανατικούς, αφού μιλάμε για χειροποίητες ρακέτες.
-Γνωρίζω πως είστε επιπλοποιοί και πως τα έπιπλα Κοραής έχουν τη δική τους επιτυχημένη πορεία στο χώρο. Τώρα, κάνετε την έκπληξη και προτείνετε κάτι εντελώς διαφορετικό. Πώς προέκυψε;
– Να σας πούμε πρώτα λίγα λόγια για μας, για να μας γνωρίσετε καλύτερα και να καταλάβετε το σκεπτικό μας. Είμαστε επιπλοποιοί με ειδίκευση στις ειδικές κατασκευές, μπορούμε δηλαδή να φτιάξουμε για σας όποιο σχέδιο εμπνευστείτε εσείς ή ο διακοσμητής σας, για το σπίτι ή την επιχείρηση, με ξύλα απ’ όλο τον κόσμο. Μιλάμε για υψηλή επιπλοποιία , κάτι που σημαίνει ότι παρεμβαίνουμε πάνω στο υλικό δίνοντάς του την ζητούμενη μορφή. Μεταφέραμε λοιπόν την έννοια αυτού που σας είπα στις ρακέτες
– Γιατί ρακέτες ειδικά;
-Υπήρχε κενό στην αγορά από χειροποίητες υψηλής επιπλοποιίας
-Από τί υλικά τις φτιάχνετε;
-Από έβενο, ρίζα ελιάς, ρίζα δάφνης, παλίσανδρο santos, με ιδιαίτερες βαφές και μοναδικά σχέδια
– Πώς υποδέχθηκε ο κόσμος την πρωτότυπη ιδέα σας
-Εντυπωσιάστηκαν. Ακούμε τα καλύτερα σχόλια, έχουμε πολύ καλές κριτικές και μάλιστα έχουμε ήδη δώσει στον Καναδά, στην Βραζιλία, στο Ισραήλ, στην Ισπανία, στην Αλβανία και στην Αμερική. Μην φανταστείτε τρελά πράγματα, είμαστε ακόμη στην αρχή, αλλά οι ενδείξεις είναι ενθαρρυντικές και μας δίνουν δύναμη. Και έμπνευση. Με μικρά αλλά σίγουρα και παραγωγικά βήματα, το προϊόν μας γίνεται γνωστό και αγαπητό σιγά σιγά.
-Μας λέτε κάποιες τιμές ενδεικτικά;
-Ξεκινάμε από 48 ευρώ το τεμάχιο και φτάνουμε στα 180. Ανάλογα την κατασκευή. Τα σχέδια είναι απεριόριστα, κατασκευάζουμε κατόπιν παραγγελίας και φυσικά δίνουμε εγγύηση της ανθεκτικότητας . Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μας δουν στην σελίδα μας, όπου θα βρουν λεπτομέρειες για κάθε προϊόν, να κάνουν τις παραγγελίες τους και να μας γνωρίσουν καλύτερα.
– Εύχομαι τα καλύτερα

Σχόλια