Δελτίο Τύπου για το παιδικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών από τον "Εν Χορώ"



Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018, ο σύλλογός μας διοργάνωσε παιδικό-εφηβικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στην κεντρική πλατεία της Καστέλλας, που αποτελεί και την πρώτη του επίσημη εκδήλωση.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωποι της τοπικής εκκλησίας, ο Υφυπουργός υποδομών και μεταφορών Κος Νικόλαος Μαυραγάννης, ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων Κος Γεώργιος Ψαθάς, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του τόπου μας και πλήθος κόσμου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους:
Πολιτιστικό χορευτικό σύλλογο Τριάδας ''Ν. Κριεζώτης''
Χορευτικό πολιτιστικό σύλλογο Γυμνού Ευβοίας ''Χορονός''
Μορφωτικό και εξωραϊστικό σύλλογο Ν. Λαμψάκου ''Αναξαγόρας''
που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και μας παρουσίασαν ένα υπέροχο θέαμα.
Θερμές ευχαριστίες στην Ελληνική αστυνομία και τον σύλλογο εθελοντών δασοπυροσβεστών Ψαχνών για την συνδρομή τους κατά την παρέλαση των χορευτικών τμημάτων, καθώς και στους χορηγούς μας.
Ευχαριστούμε τα μέλη και τους εθελοντές του συλλόγου που βοήθησαν στην προετοιμασία και διεξαγωγή του φεστιβάλ.
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδικά χορευτικά τμήματα του συλλόγου μας για την τόσο καλή παρουσία και το εξαίσιο θέαμα που μας προσέφεραν.
Τέλος πολλά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο και χοροδιδάσκαλο του συλλόγου Κα Ελένη Γιαννούτσου για την μεγάλη της προσφορά στον σύλλογο και τα παιδιά μας.
Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους συμπολίτες μας και επισκέπτες του φεστιβάλ, οι οποίοι παρακολουθούσαν όρθιοι ή αποχώρησαν από την πλατεία νωρίς λόγω έλλειψης καθισμάτων, όμως η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες μας.
Το Δ.Σ



Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό....































































Σχόλια