«Ξέσπασε»….Ηρακλής Ψαχνών-Ελλήσποντος 6-0

Ο κυκλώνας «Ζορμπάς» μπορεί να …υποχώρησε, αλλά ο Ηρακλής Ψαχνών (και) σήμερα ήταν καταιγιστικός και συνέτριψε με 6-0 τον Ελλήσποντο.


Θυμίζουμε ότι ο Ηρακλής την ημέρα του «Ζορμπά» είχε επικρατήσει με 4-0 στα Ψαχνά με αντίπαλο τη Δροσιά, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής έφερε ισοπαλία (1-1) στο Αυλωνάρι.

Ετσι, μιας και ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΟΝΑ στην Αρτάκη (4η αγ.), ήθελε αφενός να διατηρηθεί ψηλά στην βαθμολογία, αφετέρου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις (από το «Χ» στο Αυλωνάρι) και το έκανε με τρόπο εντυπωσιακό, ξεσπώντας στην ομάδα της Λαμψάκου.

Το σκορ στο 36′ ήταν ήδη 5-0 και οι «πράσινοι» πλήγωσαν αρκετά και από πολύ νωρίς τον πρώην προπονητή τους και νυν κόουτς του Ελλήσποντου, Παναγιώτη Τοκπασίδη.

Επίσης, στην επιστροφή του στον Ηρακλή Ψαχνών …ντεμπούτο έκανε ο Θανάσης Παλαιολόγος (η μεταγραφή του ολοκληρώθηκε χθες)και μάλιστα πήρε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Παναγιώτη Μπακομήτρο τον οποίο αντικατέστησε.

Τα γκολ

Στο 8′ με πέναλτι ο Καραχάλιος έκανε το 1-0 (το πέναλτι κέρδισε ο Γκάβαλης).

Στο 16′ ο Καραχάλιος με κεφαλιά διπλασίασε τα γκολ τα δικά του και της ομάδας του (2-0).

Στο 20′ ο Κούτρας με κεφαλιά μετά από κόρνερ Μήτρου έκανε το 3-0.

Στο 28′ ο Δημήτρης Αγγελάτος με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έκανε το 4-0.

Στο 36′ από σέντρα του Καραχάλιου, ο Δημήτρης Αγγελάτος με κεφαλιά έκανε το 5-0.

Στο 85′ ο Καραχάλιος που έκανε χατ τρικ διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Διαιτησία: Κηρύκος, Δελχάς – Ρουμπής.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Σάκης Μεθενίτης): Αρχοντάκης, Ντούμας, Δημ. Αγγελάτος, Μπακομήτρος (52′ Παλαιολόγος), Τσολάκος (60′ Βογιατζής), Κούτρας, Καραχάλιος, Γιωρ. Αγγελάτος, Γκάβαλης (46′ Γουρζουλίδης), Σιαράπης (40′ Π. Λ. Σκριβάνος), Μήτρου.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Πάνος Τοκπασίδης): Πολύδωρος, Ρογαλίδης, Δ. Κοντάκης, Αντωνόπουλος (46′ Μπακλαγιεμέζης), Αυλωνίτης, Μπούρικας, Ρουμπής (36′ Κουτσαυλής), Φτούλης (71′ Κορκόβελος), Καλέντζης, Λάζρι, Ντεγιάννης (71′ Μαρίνος).






Πηγή:egnomi.gr
Φωτό: Dinataathlitika.gr

Σχόλια