Ψαχνά: Σκύλος επιτέθηκε σε κοριτσάκι εννέα ετών.Πατέρας εννιάχρονης: «Πρόλαβα από θαύμα το παιδί μου…» ! (φωτό)



Θύμα ενός «μανιασμένου» σκύλου έπεσε ένα κοριτσάκι εννέα ετών πριν από τρεις περίπου ώρες στην περιοχή των Ψαχνών




Το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά μετά τις 16:00 το απόγευμα επί της Οδού Μακρυμάλλης στην πόλη των Ψαχνών όταν ένας μεγαλόσωμος σκύλος επιτέθηκε σε κοριτσάκι εννέα ετών το οποίο την ώρα εκείνη βρισκόταν έξω από το σπίτι του.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του πατέρα της εννιάχρονης Γιώργου Σιλιβάκου την ώρα εκείνη το κοριτσάκι βρισκόταν έξω από την πόρτα του σπιτιού όταν εκείνος είχε μόλις γυρίσει από την δουλειά του.

Ξαφνικά και όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος ο Γιώργος Σιλιβάκος πατέρας του κοριτσιού στο Psaxna.gr άκουσε ουρλιαχτά και όταν έτρεξε έξω είδε έναν άγριο «λυσσασμένο» σκύλο να έχει επιτεθεί στην κόρη του και να την έχει αρπάξει με τα δόντια από την μπλούζα και να την δαγκώνει καθώς και έναν ακόμα να περιμένει δίπλα και να γαβγίζει.

Ο ίδιος έτρεξε στο σημείο και κατάφερε να σώσει την κόρη του από τα δόντια του σκύλου και κανείς δεν ξέρει τι θα συνέβαινε αν ο ίδιος δεν βρισκόταν εκεί.

«Πρόλαβα από θαύμα το παιδί μου.Αν δεν ήμουν εκεί δεν ξέρω τι θα γινόταν» λέει ο Γιώργος Σιλιβακος πατέρας της εννιάχρονης στο Psaxna.gr



Αν και το εννιάχρονο κοριτσάκι από τα Ψαχνά είναι ευτυχώς καλά στην υγεία του με λίγες μόνο γρατζουνιές το σοκ το οποίο υπέστη είναι φυσικά πολύ μεγάλο,
και αν και κανείς τουλάχιστον μέχρις στιγμής δεν γνωρίζει αν πρόκειται για αδέσποτο ή όχι ζώο παρόλα αυτά το περιστατικό φέρνει στην επιφάνεια ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κοινωνία των Ψαχνών τόσο με τα αδέσποτα σκυλιά όσο και με κάποια πάρα πολύ επικίνδυνα σκυλιά που φιλοξενούνται σε σπίτια των Ψαχνών που χρήζουν πολύ μεγάλης προσοχής για τους υπόλοιπους πολίτες….



«Δεν θα το αφήσω έτσι αυτό που συνέβη.Θα το φτάσω μέχρι το τέλος..» τονίζει ο Γιώργος Σιλιβάκος στο Psaxna.gr





Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την μπλούζα του μικρού κοριτσιού λίγη ώρα μετά το περιστατικό.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες στην μπλούζα του εννιάχρονου κοριτσιού την οποία «ξέσκισε» ο μανιασμένος σκύλος υπάρχουν αίματα και οι τρύπες από τα δόντια του σκύλου….

psaxna.gr


Σχόλια