Ο Σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» παρέλασε στην Κύμη



Ο Σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με τη συμμετοχή του στη παρέλαση θέλησε να τιμήσει τον Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ.κ Σεραφείμ για τα πενήντα χρόνια ιεροσύνης του.


Επίσης μέσα από τέτοιες δράσεις, ο Σύνδεσμος ο οποίος αντιπροσωπεύει όλους τους εν Ευβοία Πελοποννήσιους νιώθει ότι έρχεται πιο κοντά τους.


Στην παρέλαση συμμετείχε άγημα 20 ατόμων ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές και τρία άλογα με τους καβαλάρηδές τους.


Μετά το πέρας της παρέλασης ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γεωργουλόπουλος Θεοδόσης, κατέθεσε στεφάνι και στην συνέχεια το χορευτικό τμήμα χόρεψε χορούς.





Ο Σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ευχαρίστησε από καρδιάς για το εγκάρδιο καλωσόρισμα και την άψογη φιλοξενία τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ.κ Σεραφείμ, τον Δήμο Κύμης Αλιβερίου και τον Δήμαρχο κ. Μπουραντά Αθανάσιο, τον αντιδήμαρχο Κύμης κ. Θεοδώρου Αλέξανδρο.


Τον αρχιμανδρίτη κ.Νικόδημο, τον ψάλτη κ. Στάμου Ευάγγελο. Τον οδηγό του Λεωφορείου κ. Αντωνίου Βαγγέλη. Τον τοπικό πολιτιστικό Σύλλογο "Αξάνεμες" και την πρόεδρο κ. Κατερίνα Γκέγκε για το καλωσόρισμα και την διάθεση του χώρου τους.


Ευχαρίστησε επίσης όλους όσους συμμετείχαν στο άγημα και ιδιαίτερα τους χοροδιδάσκαλούς Τσοκάνη Δημήτριο, Πετράκη Βασιλική και τους καβαλάρηδες Νταντή Γεώργιο, Μπαγιάτη Γιάννη και Παπακωνσταντίνου Γιάννη που με τα άλογα τους έδωσαν άλλο χρώμα στην παρέλαση και στην ημέρα.
eviaportal

Σχόλια