Αποκλειστικό:Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της θεατρικής παράστασης "Ο Συλλέκτης" στην Χαλκίδα! Φωτογραφικό υλικό

Αυτή την ώρα  στο roof garden HEAVEN του Χαρά Hotel στη Χαλκίδα πραγματοποιείται η παρουσίαση της θεατρικής παράστασης "Ο Συλλέκτης", όπου παίζουν μεταξύ των άλλων ο Αργύρης Αγγέλου και η Ιωάννα Πηλιχού. Στην παρουσίαση μεταξύ των άλλων ήταν η βουλευτής Ζωή Λιβανίου, η πρόεδρος της ΔΟΑΠΠΕΧ κα Ζλακώνη, οι δύο ηθοποιοί Αργύρης Αγγέλου και Ιωάννα Πηλιχού και όχι μόνο.

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Πρεμιέρα στις 26 Οκτώβρη κάνει » ο συλλέκτης» στο θέατρο Παπαδημητρίου, με τους δύο ηθοποιούς να επιστρέφουν στις ρίζες τους, καθώς η Εύβοια είναι η ιδιαίτερη πατρίδα και των δύο.

Ο Αργύρης Αγγέλου επιστρέφει μετά από 22 χρόνια στη θεατρική σκηνή της Χαλκίδας,  από όπου ξεκίνησε, με τον »συλλέκτη», ένα ψυχολογικό θρίλερ σε μετάφραση και σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Κωέν. Στο πλευρό του, η Ιωάννα Πηλιχού, η οποία δέχτηκε με χαρά τη συνεργασία. Το καθηλωτικό μυθιστόρημα του Τζών Φόουλς, μεταφέρεται στο θέατρο σε διασκευή του Μαρκ Χήλυ.

Kavathas sidebar top
Κρατώντας την υπόσχεση που έδωσε στους συμπατριώτες του, με πρόσφατη ανάρτηση σου στο instagram, ο δημοφιλής ηθοποιός και η ομάδα του έρχονται για να καταπλήξουν το κοινό της Χαλκίδας!

Η παράσταση «Ο συλλέκτης» πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων, από 26 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Παρασκευή & Σάββατο στις 21.00
Κυριακή στις 18.30 & στις 21.00
Δευτέρα στις 20.00

προπώληση εισιτηρίων:
στο viva.gr
στο ισόγειο του Δημαρχείου Χαλκίδας
στο παραδοσιακό καφενείο Ρεξ

τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις: 6945056253
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:




Σχόλια