Συγκινητική η εκδήλωση για τη μνήμη του Γιώργου Σίνα πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό

Υπαρχουν αρκετοι ανθρωποι που η προσφορά τους στον τοπο μας ειναι αρκετα μεγαλη. Ενας εξ αυτων ειναι και ο ιδρυτης της φιλαρμονικης του τοπου μας Γιωργος Σίνας. Ηταν ενας ανθρωπος ο οποιος εκανε αρκετους νεους απο το 1984 να αγαπησουν την μουσικη. Ενω διδαξε πραγματικο ηθος, οπως τονιστηκε στην χθεσινη εκδηλωση, που εγινε εις μνημη του στην αιθουσα εκδηλωσεων του γυμνασιου Ψαχνών, τοσο απο μαθητες του και οχι μονο.

Οσοι παραβρεθηκαμε στην εκδηλωση γνωρισαμε περαν απο το μαεστρο Σινα, τον ανθρωπο, τον πατερα, τον αδερφο. Ο αειμνηστος Σινας γαλλουχησε αρκετα παιδια, που σημερα ειναι οικογενειαρχες.
Η εκδηλωση εγινε απο μαθητές του σε συνεργασια με την ΔΗΚΑΔΙΜΕ. Θα πρεπει να τονιστει οτι και ο γιος της προεδρου ο αειμνηστος Δημήτρης Μυταλας ηταν μαθητης του Σινα. Και εχθες απο εκει ψηλα μαζι με τον μαεστρο αλλα και τον Νικο που ειναι στην ιδια γειτονια απολαυσαν την υπεροχη εκδηλωση και αγαλλιασαν οι ψυχες τους.Το παρόν έδωσαν η Σταύρος Μακαρίου, η Τζοβάννα Γκόγκου, ο διοικητης του νοσοκομείου Χαλκίδας κος Τζαφέρος, ο Δήμαρχος κος Ψαθάς, οι αντιδήμαρχοι Ματράκας και Βασιλειου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κος Κοντογιάννης οι δημοτικοί σύμβουλοι Μακρής, Στούπας και Μουρτζιλάκης και πολύς κόσμος.
Πριν προβαλλω το πλουσιο οπτικοακουστικο υλικο της εκδηλωσης θα ηθελα να αναφερω οτι η προεδρος της ΔΗΚΑΔΙΜΕ κα Μυταλα αλλα και ο Δημαρχος κος Ψαθάς υποσχεθηκαν οτι η εκδηλωση αυτη θα γινει θεσμος και η φιλαρμονικη του Σινα περαν αυτου θα συμμετεχει καθε χρονο και στα Μεσσαπεια.




































Σχόλια