ΚΑΣΤΕΛΛΑ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 1-2

Η Καστέλλα υποχρεώθηκε στη δεύτερη ήττα στην έδρα της, καθώς έχασε και από τη Δροσιά με 3-1, ενώ έχει και μία νίκη με Αιδηψό (3-2), αλλά και μία ισοπαλία με Ολυμπο (1-1).

Οι δύο σημερινοί αντίπαλοι έρχονται αντιμέτωποι, στη μεγάλη κατηγορία, τα τρία τελευταία χρόνια κι ο Ελλήσποντος για πρώτη φορά σκοράρει μέσα στην Καστέλλα.


Δυο φορές είχε νικήσει με 2-0 η Καστέλλα, ενώ το ματς της περιόδου 2016-17 είχε λήξει ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0).

Σήμερα, λοιπόν, ο Ελλήσποντος άνοιξε το σκορ σχετικά νωρίς...

Στο 11' από κόρνερ του Λάζρι, ο Ρουμπής με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 41' ο Λάζρι από δημιουργός του πρώτου γκολ, παραλίγο να γίνει εκτελεστής, όταν με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Ο ίδιος παίκτης έγινε επικίνδυνος εκ νέου και στο 50' όταν σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 59', όμως, ο Λάζρι που "μυρίζεται" το γκολ δεν έδωσε "συγχωροχάρτι" στην αντίπαλη άμυνα.

Μετά από ωραία αντεπίθεση και αποτελεσματικό συνδυασμό, ο Λάζρι βρέθηκε σχεδόν μόνος του "φάτσα" με τον αντίπαλο γκολκίπερ και πλάσαρε σωστά για το 0-2.

Στο 65' καταγράφηκε νέα ευκαιρία για τους Λαμψακιώτες με "δράστη" τον Ρουμπή, αλλά ο γκολκίπερ της Καστέλλας αντέδρασε σωστά.

Στο 84' ήταν η σειρά της Καστέλλας να ακουστεί... Μετά από κόρνερ, ο Πάλλης με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 1-2 για τους γηπεδούχους, οι οποίοι, όμως, δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ολική ανατροπή ή έστω να σώσουν τον βαθμό.

Γενικότερα ο Ελλήσποντος ήταν καλύτερος με δύο γκολ, δοκάρι και ευκαιρίες.

Στο τέλος βέβαια, καρδιοχτύπησε, αλλά κατάφερε να φύγει νικητής.

Διαιτησία: Γκάτσος, Χαρ. Αντωνίου-Μακρής.

ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ (Γιάννης Μπασούκος): Κουρτέλης, Μαρίνος, Οσμάνι, Τριανταφύλλου, Κουβούσης, Κάραλης, Δεληγιώργης, Πάλλης, Αρχοντούλης (55' Β. Παπαρούνης), Ξύγγης (65' Χρυσικός), Αν. Γραμματικόγιαννης (80' Δημόπουλος).

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Πάνος Τοκπασίδης): Πολύδωρος, Ρογαλίδης, Δ. Κοντάκης, Μπούρικας, Αυλωνίτης, Χύσκα, Ρουμπής, Μπατζελής (75' Ν. Τσάλας), Ντουλελλάρι (92' Κουτσαυλής), Λάζρι (83' Χ. Κολιόπουλος), Καλέντζης (65' Φτούλης).
egnomi

Σχόλια