ΛΗΛΑΣ-ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 2-1

Νίκησε 2-1 τον Παντριαδικό και πήρε τους πρώτους βαθμούς, καθώς τις προηγούμενες έξι αγωνιστικές δεν είχε συγκομιδή, ενώ δεν είχε σκοράρει σε πέντε συνεχόμενα ματς (σ.σ. είχε βάλει γκολ στην πρεμιέρα με τον Ελλήσποντο, αλλά έχασε με 2-1).


Από την άλλη η Τριάδα φέτος είχε χάσει δύσκολα εκτός έδρας (1-0) από Δροσιά και Ηρακλή Ψαχνών και νίκησε με 3-2 στη Λάμψακο τον Ελλήσποντο.

Πάντως, τα έξι προηγούμενα χρόνια η Τριάδα είχε καλά αποτελέσματα στο Βασιλικό με τρία ματς να λήγουν ισόπαλα χωρίς σκορ, δύο νίκες (1-0 και 2-0) είχε καταγράψει η Τριάδα, ενώ πέρσι κέρδισε ο Λήλας -για πρώτη φορά- με 1-0 κι ενώ από το 22' έπαιζε με δέκα παίκτες η Τριάδα, λόγω αποβολής του Καραντάκη.

Στο 17' ο Τσούρα για τον Λήλα έκανε το 1-0 και έδωσε φτερά στην ομάδα του, η οποία ευτύχησε να διπλασιάσει τα γκολ της πριν λήξει το α' ημίχρονο.

Συγκεκριμένα στο 44' ο Αγγελάκης έκανε το 2-0 και έγειρε την πλάστιγγα για τα καλά υπέρ του Λήλα.

Στο 53', όμως, η Τριάδα αντέδρασε και μείωσε σε 2-1 με τον Μουτουσίδη.

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και ο Λήλας πήρε τη νίκη, που συν τοις άλλοις θα τον βοηθήσει και ψυχολογικά να ανακάμψει.

Στο 89' πάντως έχασε τον Αλεξίου, καθώς ο παίκτης του Λήλα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Διαιτησία: Παπαποστόλου, Ιωάννου-Παππάς.



ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Παν. Ταυταρίδης): Τόρα, Κικίδης, Βάθης, Χαζαρίδης, Πεσχύρας (65' Ζευγολάτης), Αγγελάκης, Παπίλας, Αλεξίου, Αρ. Μακρής (Πρίφτι), Μπαλόζι, Τσούρα (50' Θαν. Μακρής).

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Βασ. Τσιμιχόδημος): Οικονομίδης, Καραμπέτσος (78' Πατερίτσας), Ταψής, Γκρινιάρης, Τζάβρας, Νόνας, Γ. Χασάνδρας, Κατσίμπρας, Τσιμιχόδημος (67' Δ. Τσούτσης), Μουτουσίδης, Δ. Χασάνδρας.
egnomi

Σχόλια