ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΨΑΧΝΩΝ 4-1: Έκανε ...στάχτη και το γείτονα

Νέα μεγάλη σε έκταση νίκη πέτυχε ο ΠΑΟ Πολιτικών. Αυτή τη φορά, μετά την πεντάρα επί των Ελληνικών, έκανε ...στάχτη το γείτονα Φοίνικα, που ως γνωστόν "αναγεννάται από τις στάχτες του", αλλά κάηκε σήμερα από τον πολύ ισχυρό φέτος, αντίπαλό του

Η ομάδα των Πολιτικών νίκησε 4-1 την ομάδα των Ψαχνών και  οδεύει ολοταχώς για την επιστροφή του στη Β' κατηγορία.


Ο αρχηγός της ομάδας Τέλης Νικούλης (φωτό) άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ για τους γηπεδούχους στο 2' με όμορφη ενέργεια και ο ίδιος ...ξανάβαλε συμπαίκτες και φιλάθλους των Πολιτικών  να πανηγυρίσουν ξανά με άλλο ένα γκολ στο 13'.

Στο 17' ο άλλος αρχηγός, των αντιπάλων, ο 38χρονος Χρήστος Φαλάγγης μείωσε σε 2-1. Στο 34' δόθηκε από τον διαιτητή κ. Κηρύκο πέναλτι υπέρ του Φοίνικα, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Φαλάγγης, αλλά ο τερματοφύλακας Αντώνης Τσοκάνης που ήρθε φέτος στα Πολιτικά από τον Πισσώνα, απέκρουσε.

Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ ...με αυτογκόλ του Μανάρη  και στο 56' ο Φίλιππας Νικούλης έδωσε τη χαριστική βολή στους αντίπαλους της ομάδας το κάνοντας το 4-1 με κεφαλιά.

Διαιτησία: Κηρύκος, Δάλλας-Αργύρης.

ΠΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (Ηλίας Παπαϊωάννου): Τσοκάνης, Χ. Βότσης, Χριστοφή, Μετούσι, Κατσούλης, Φ. Νικούλης, Κασάπης (58′ Αλ. Βότσης), Καραγκούνης (77′ Μποσνάκης), Θαν. Ξυνογαλάς (80′ Μουστάκας), Αρ. Νικούλης, Τζαμίχας (88′ Π. Ξυνογαλάς).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΨΑΧΝΩΝ (Πριόνας/Μυστριωτης): Χαλαστάρας, Λάζαρης, Κατσαρής (46′ Δημητρίου), Μπαρσάκης, Μανάρης, Ματιάς (75′ Καμπούρης), Μαντάς (75′ Μυστριώτης), Γιαννής (46′ Μπίρμπας), Λαφαζάνης, Φαλάγγης, Μαρίνος.
egnomi

Σχόλια