Ηρακλής Ψαχνών-Απόλλων Ερέτριας 2-3. Ο «νόμος του ποδοσφαίρου» πήγε την Ερέτρια στον τελικό…

Στον τελικό του Κυπέλλου Ευβοίας προκρίθηκε ο Απόλλων Ερέτριας με νίκη 2-3 υπέρ του Ηρακλή Ψαχνών σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών σε έναν αγώνα όπου οι φιλοξενούμενοι με τρεις ευκαιρίες πέτυχαν τρία γκολ απέναντι σε έναν Ηρακλή Ψαχνών ο οποίος μέτρησε ένα δοκάρι ένα χαμένο πέναλτυ δυο ακυρωθέντα γκολ και πάνω από 15 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ σε ένα παιχνίδι που στο γήπεδο υπήρχε μόνο μια ομάδα και αυτή ήταν ο Ηρακλής Ψαχνών !


Σε ένα παιχνίδι με «κακή διατησία» Φώτη το οποίο ξεκίνησε από την αρχή στραβά για τον Ηρακλή Ψαχνών οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Τόρα μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Ακολούθησε «καταιγισμός» ευκαιριών από τους γηπεδούχους με τον Απόλλων Ερέτριας σε παθητικό ρόλο και στο μισό γήπεδο μέχρι το 40′ όπου ο Μήτρου με απευθείας εκτέλεση φάουλ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώνεται καθώς ο βοηθός σήκωσε την σημαία υποδεικνύοντας ότι επηρεάζεται η φάση από παίχτη του Ηρακλή Ψαχνών.

Και ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών συνεχώς δημιουργούσε ευκαιρίες και φαινόταν πως η ισοφάριση ήταν θέμα χρόνου η Ερέτρια βρήκε ανοιχτούς χώρους και διπλασίασε τα τέρματά της με τον Μώρο στο 60ο λεπτό.

Τρία λεπτά αργότερα ο Καραχάλιος κερδίζει πέναλτυ και το γήπεδο ξεσηκώνεται καθώς υπάρχει ακόμη πολύς χρόνος για την ανατροπή ωστόσο ο ίδιος παίκτης με κακή εκτέλεση στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του Ναβροζίδη και χάνει την μεγάλη ευκαιρία να ξαναβάλει την ομάδα του στο παιχνίδι.

Ο Ηρακλής Ψαχνών κατάφερε έστω και αργά να μειώσει το σκορ σε 2-3 με γκολ του Ανέστη ωστόσο όπως φάνηκε να κυλάει το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά η Ερέτρια στάθηκε πολύ τυχερή όχι μόνο γιατί πέτυχε τρία γκολ με τρεις και μοναδικές ευκαιρίες αλλά και γιατί αν το παιχνίδι είχε ακόμη δέκα λεπτά τότε θα είχε αποκλειστεί με αγγλικό σκορ !

Ο Ηρακλής αν και αυτό αποτελεί μεγάλη  «έκπληξη»  έμεινε έξω από τον τελικό σε ένα παιχνίδι που όποιος το είδε έβγαλε τα συμπεράσματά του και πλέον ρίχνει το βλέμμα του στο πρωτάθλημα εκεί όπου στόχος είναι η πρώτη θέση και το ίδιο το  πρωτάθλημα….!



ΥΓ: Και να μην ξεχάσουμε….

Ένα μεγάλο μπράβο στον κόουτς του Ηρακλή Ψαχνών Θανάση Μεθενίτη που αν και έχανε το παιχνίδι με 0-3 άφησε το ματς και φώναξε τον γιατρό στο γήπεδο να δει τον πεσμένο στο χορτάρι  ποδοσφαιριστή της Ερέτριας που πονούσε στην κοιλιά όταν ο αντίπαλος προπονητής αλλά και ο Διαιτητής «αγρόν ηγόραζαν» !

Αυτό λέγεται «επαγγελματισμός»



ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Μεθενίτης): Κηρόπουλος, Ζουλιώτης (45′ λ.τρ. Παλαιολόγος), Δημ. Αγγελάτος, Μπακομήτρος, Ρεπετσάς (78′ Ντούμας), Τσολάκος, Σκριβάνος, Γιωρ. Αγγελάτος (56′ Καραχάλιος), Γκάβαλης (76′ Σιαράπης), Ανέστης, Μήτρου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Βαλκάνος): Ναβροζίδης, Μετσανάι (61′ Ζαχαρόπουλος), Τσίγκας, Σμπιλήρης, Αντζέλι, Καλοχωρίδης, Σεόλ (76′ Κοκκάλας), Ρούσσος, Μώρος (81′ Ευγενίου), Τόρα, Μπαλόζι (68′ Κορακιανίτης).
psaxna.gr

Σχόλια