Επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν των πεσόντων της Μακρυμάλλης (φωτογραφίες)



Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, τελέσθηκε στη Μακρυμάλλη, στον Ιερό Ναό Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου, το καθιερωμένο μνημόσυνο στη μνήμη των πεσόντων πατριωτών του συνοικισμού από τα στρατεύματα κατοχής τον Ιανουάριο του 1944.




Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Κοντογιάννης, ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ματράκας, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Μπουροδήμος, ο πρόεδρος της ελάσσονος αντιπολίτευσης Βασίλης Ηλιάδης, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ψαχνών Δημήτρης Γιαννούτσος, και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι. Παρών ήταν και ο σύμβουλος της περιφέρειας Δημήτρης Βουρδάνος καθώς και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι των επερχόμενων εκλογών Τζοβάνα Γκόγκου και Ανδρέας Κουλοχέρης.

Στεφάνι κατέθεσαν: ο δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Δημήτρης Βουρδάνος και για τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο το μέλος Ελένη Λύρα.

Την εκδήλωση τίμησε, όπως κάθε χρόνο, η Φιλαρμονική του δήμου με το μαέστρο της Χριστόδουλο Μετοχιάτη.

Για το χρονικό της εκτέλεσης των πατριωτών μίλησε ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μακρυμάλλης Στέφανος Μουτουσίδης.






psaxna.gr

Σχόλια