Δελτίο Τύπου Νίκου κωνσταντάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί συνδημότες, ελπίζοντας να συμβάλλω με τον όποιο τρόπο μπορώ από το δικό μου μετερίζι στην αναβάθμιση του πανέμορφου Δήμου μας,σας καλώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της Τζοβάννας Γκόγκου Λιαλιάρη .


Ήρθε η ώρα η τοπική αυτοδιοίκηση να ξεφύγει από την εσωστρέφεια και την μικροπολιτική που τη χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, και με λιγότερες φανφάρες κι πολλή δουλειά να καταφέρει επιτέλους να αλλάξει προς το καλύτερο αυτόν τον τόπο.

Σε εποχές οικονομικής δυστοκίας θα είναι τρέλα να αφήσουμε αναξιοποίητα όσα κονδύλια αμέλησαν να εξασφαλίσουν προηγούμενες διοικήσεις από το ΕΣΠΑ 2014-2020, χρήματα που λιμνάζουν και μπορούν να επιδοτηθούν μετά από κατάθεση εμπεριστατωμένης μελέτης και σχεδιασμού.

Θα είναι έγκλημα να αφήσουμε τη νέα γενιά του τόπου χωρίς υποδομές άθλησης. Είμαστε ένας Δήμος με τόσα αθλητικά σωματεία και τόσους λίγους χώρους να δραστηριοποιηθούν και να αναδείξουν τον τόπο μας. Ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε αυτά που δικαιούμαστε!

Θα είναι έγκλημα να συνεχίζουμε να αγνοούμε τον χρόνο -ορίζοντα έργων πνοής για την περιοχή μας, όπως είναι ένα παραμελημένο και απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο,όπως είναι ένας ξεχασμένος χωμάτινος παραποτάμιος δρόμος , που κανείς τόσα χρόνια , από τους εκλεγμένους άρχοντες δεν ανέδειξε την σημασίας τους όπως και σε αλλά τόσα ανοικτά ζητήματα.

Αρκετά με τους άρτους και τα θεάματα, όλοι μας χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο κάτι πιο ουσιώδες. Για μας και τα παιδιά του δήμου μας.Όχι άλλη αναβλητικότητα και απραξία!!


Είμαι πεπεισμένος πως η κα Γκόγκου με τον συνδυασμό της, που απαρτίζεται από ανθρώπους γεμάτους αγάπη και όραμα για τον Δήμο μας, θα καταφέρει αυτήν την αλλαγή που όλοι επιζητούμε

Μια αλλαγή που θα φέρει το πνεύμα συνεργασίας και η θέληση ΟΛΩΝ μας να πάμε παραπέρα. ΜΑΖΙ #δυνατά #ξεκάθαρα #αποτελεσματικά

Με εκτίμηση,
Νικόλαος Κωνσταντάκης
Οικονομικός Διευθυντής Ανώνυμης Εταιρίας Τροφίμων-ΜSc Οικονομολόγος

Σχόλια