ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΒΡΥΣΑΚΙΑ 14/02/2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-''ΦΩΤΙΑ'' Η ΛΑΡΚΟ δεν πρέπει να πεθάνει.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΒΡΥΣΑΚΙΑ 14/02/2019ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 Συναδέλφισες και συνάδελφοι, η λίστα αποχωρήσεων από τη ΛΑΡΚΟ μεγαλώνει επικίνδυνα.Πρώτος ο Μανής, διευθυντής του μεταλλείου Ευβοίας, λάκισε…
 Ακολούθησε ο Ξενίδης,διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας μας. Λάκισε…

 Ρένεσης, πρόεδρος του Δ.Σ. παραιτήθηκε,δεν βρήκε άλλον η κυβέρνηση και δεν λάκισε. Ομως πολύ το θέλει.
Ντέμος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, λάκισε… Γούλας Γεώργιος, διευθυντής του μεταλλείου της Εύβοιας,φεύγει λέει γιατί πρέπει να πάει στην Πορτογαλία και απεμπολή το διευθυντιλίκι.
 Ολοι αυτοίσυνάδελφοι έχουν ένα κοινό στοιχείο: Είναι επιλογή της κυβέρνησης, της οποίας ο αρχηγόςκος Τσίπρας έχει διαβεβαιώσει για την συνέχεια της λειτουργίας της επιχείρησης υπόΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ.
Κύριε πρωθυπουργέ, εάν η κατάντια της ΛΑΡΚΟ η σημερινή είναι αυτό που πρεσβεύετε, σουλέμε ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε. Οι επιλογές σας ήταν και είναι καταστροφικές για τηνεταιρία, κύριε πρωθυπουργέ της Ελλάδας.
 Ολες οι επιλογές σας, με βάση την κατάντια τηςεταιρίας δείχνουν ένα μόνο πράγμα: ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ έχουν οδηγήσει τηνεταιρία μας στον ΓΚΡΕΜΟ.
 Η εικόνα του μεταλλείου κύριε πρωθυπουργέ πιστοποιεί τα λεγόμενά μας, τα παραγωγικά αποτελέσματα του εργοστασίου ΣΕΛ είναι οι καθρέπτες τηςΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ των στελεχών σας.
Και για να είμαστε καθαροί, αφού είσαι ο κυβερνήτης της χώρας, γιατί δεν ζητάς από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους να το ψάξουν λίγο,μήπως δεν είναι ανίκανοι αυτούς που διόρισες, μήπως είναι κάτι πολύ χειρότερο; Δεν είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι, είμαστε εργαζόμενοι που από ό,τι φαίνεται σε λίγο θα είμαστε νούμερα στις λίστες ανεργίας του ΟΑΕΔ.
 ΖΗΤΑΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ. Η ΛΑΡΚΟΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. Ούτε σήμερα, ούτε αύριο. Συνάδελφε, πρόεδρε του σωματείου, καλά τα πας.
Ομως συνάδελφε εάν το ενδιαφέρον σου για την ΛΑΡΚΟ εξαντλείται στο να κάνεις δύο-τρία Σαββατοκύριακα, ψάξου λίγο, σφίξου,μπορεί να τα καταφέρεις εάν δεν τους ενοχλείς να τα κάνεις και τέσσερα. Ομως μέχρι πότε;;;
Συναδελφικά,ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ

Σχόλια