Το Μονοπάτι της Ηρώς στο Κιλιμάντζαρο!

Ένας έκ των Ελλήνων εν ονόματι Φώτης Θεοχάρης ανεβαίνει αυτές τις ημέρες το όρος Κιλιμάντζαρο. όπως ανέφερε στην προσωπική του σελίδα μεταξύ των σημαιών που θα υψώσει όταν ανέβει είναι και του Μονοπατιού της Ηρώς, το οποίο έχει επισκεφθεί και έχει περπατήσει. Τιμή μεγάλη είναι τόσο για την οικογένεια της Ηρώς όσο και της περιοχής μας ολάκερης που θα ακουστεί το όνομα του Μονοπατιού αλλά και του Δήμου μας στα πέρατα του κόσμου.
Ας δούμε τι αναφέρει στην προσωπική του σελίδα ο κος Θεοχάρης:

Ορειβατική αποστολή:Κιλιμάντζαρο5895μ,Αφρική
2η μέρα της αποστολής. Σήμερα ξεκινά η πεζοπορία μας από την διαδρομή Lemosho, μία από τις δυσκολότερες διαδρομές Ανάβασης με συνολικό μήκος 70χλμ. Σε αυτή την διαδρομή θα είμαστε μόνοι μας, εγώ κι ο Αποστόλης σε μια άγρια πλευρά του βουνού, ξεκινούμε μέσα σε δάσος όπου υπάρχει η πιθανότητα να δούμε άγρια ζώα. Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να τα δούμε μέσα από το αντίσκηνο, αλλά ας τα δούμε άλλη μέρα μέσα από τζιπ,😁 Η διαδρομή θα έχει διάρκεια 8 ημερών, ο καιρός προβλέπεται για όλες τις ημέρες με καταιγίδες στα χαμηλά επίπεδα, και στα υψηλά με χιονοπτώσεις.
Μένουμε πιστοί στην προσπάθεια για την κορυφή!
🇬🇷🏔️ Fotis Theocharis ActionAid Hellas Απόδραση στη Φύση Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος Anthea Lettings Το Μονοπάτι της Ηρώς Syndesmos Chemco

Σχόλια