Η Ηρώ μας από τα Πολιτικά "Ζει" στο Κιλιμάντζαρο

Τελικά το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Οι προσπάθειες καρποφόρησαν και ο Θεοχάρης ανέβηκε στο Κιλιμάντζαρο και ύψωσε την σημαία του Μονοπατιού της Ηρώς δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η Ηρώ ζει και η ψυχή της έχει απλωθεί στα πέρατα του κόσμου.

 Δείτε τι έγραψε ο Θεοχάρης στον λογαριασμό του:
9η μέρα αποστολής. Κορυφή Κιλιμάντζαρο5895μ, Τανζανία,Αφρική. 🇬🇷🏔️🇹🇿. Η Ελλάδα ψηλά!
"Μια νύχτα κάποιος άνθρωπος είδε ένα όνειρο. Ονειρεύτηκε πως βάδιζε στο μονοπάτι μαζί με τον Κύριο. Στον ουρανό εμφανίζονταν σκηνές απ’ τη ζωή του. Για κάθε σκηνή παρατηρούσε δύο ζεύγη πατημασιών πάνω στο μονοπάτι, το ένα ανήκε στον ίδιο και το άλλο στον Κύριο.
Αφού εμφανίστηκε μπροστά του και η τελευταία σκηνή της ζωής του, κοίταξε πίσω στις πατημασιές στο μονοπάτι. Πρόσεξε ότι πολλές φορές, στο μονοπάτι της ζωής του, υπήρχε μονάχα ένα ζεύγος πατημασιών. Επίσης, παρατήρησε πως αυτό συνέβαινε στις πιο δύσκολες και θλιβερές στιγμές της ζωής του.
Αυτό τον προβλημάτισε και ρώτησε τον Κύριο: «Κύριε, είπες ότι απ’ τη στιγμή που αποφάσισα να σ’ ακολουθήσω, θα βάδιζες μαζί μου σ’ όλη την πορεία. Ωστόσο, παρατήρησα ότι, στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου, υπήρχε μόνο ένα ζεύγος πατημασιών. Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν σε χρειαζόμουν περισσότερο, εσύ με είχες εγκαταλείψει».
Ο Κύριος απάντησε: «πολύτιμό μου παιδί, σε αγαπώ και ποτέ δεν θα σε εγκατέλειπα. Τον καιρό που δοκιμαζόσουν και υπέφερες, όπου είδες μόνο ένα ζευγάρι αποτυπώματα, ήταν τότε που σε πήρα στην αγκαλιά μου»."
Η κορυφή είναι αφιερωμένη στο έργο της ActionAid Hellas.
Την ανάβαση στην κορυφή την αφιερώνω στην Ηρώ. Το Μονοπάτι της Ηρώς
Η Ηρώ έζησε για τα βουνά
Η Ηρώ ζεί!!!
Ευχαριστώ πολύ προσωπικά το Anthea Lettings για την υποστήριξη και την αγάπη του.Καθως επίσης την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, Syndesmos Chemco, Ελληνική Αστυνομία, ΕΟΣ Καρπενησιου- EOS Karpenisiou, τον κόσμο της Απόδραση στη Φύση που πάντα είναι στο πλευρό μου και όλους εσάς που εύχεστε να πηγαίνω ψηλά!
Τα καταφέραμε!!!
Είμαστε στην κορυφή της Αφρικής!
Σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές και τις προσευχές.
Fotis Theocharis
@apostolis Tsintikidis - @φώτης Θεοχάρης


Σχόλια