Πρύτανης ΑΕΙ Θεσσαλίας. Είναι προνόμιο τα τρία πανεπιστήμια για την Στερέα. (video)

Στη Λαμία βρέθηκε σήμερα ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ζήσης Μαμούρης.
 Ο κύριος Μαμούρης ήρθε με αφορμή την σύσταση του συμβουλίου ένταξης και μετάβασης  που θα βοηθήσει το πρώην πλέον ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, να συνενωθεί ομαλά με το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και βέβαια τους φοιτητές στην αλλαγή αυτή.

 Η μετάβαση αυτή δεν είναι εύκολη, παραδέχεται ο κύριος Μαμούρης, προσθέτει όμως πως το ΤΕΙ ήταν οργανωμένο και προχωρούν εκμεταλλευόμενοι αυτή την οργάνωση.
 Η στελέχωση με προσωπικό είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζεται επεσήμανε ο κύριος Μαμούρης. Σε ό,τι αφορά τη στέγαση των τμημάτων θα γίνει στο χώρο του ΤΕΙ, και στην παλιά ακαδημία που στέγαζε μέχρι σήμερα τα δύο τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Ο κύριος Μαμούρης ξεκαθάρισε ότι τα 17 νέα τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα ενταχθούν έγκαιρα στο μηχανογραφικό δελτίο. 
 Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σχολίασε την αντίδραση της τοπικής κοινωνίας στην συνένωση του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας με το πανεπιστήμιο.
Είναι προνόμιο για την περιφέρεια Στερεάς να έχει τρία πανεπιστήμια που μπορούν να δώσουν νέα ώθηση στην αναπτυξιακή πορεία της  επεσήμανε.
Διαβεβαίωσε πως το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ήρθε και θα δώσει αυτό που αξίζει στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.
lamiastar

Σχόλια