Σχολικοί αγώνες: Η κούπα στα Ψαχνά! (ΓΕΛ Ψαχνών-ΓΕΛ Ερέτριας 1-1, πέν.: 4-3)

Το ΓΕΛ Ψαχνών επικράτησε στον τελικό του ΓΕΛ Ερέτριας με 4-3 στα πέναλτι (κ.δ.: 1-1) και κατέκτησε το πρωτάθλημα στους σχολικούς αγώνες ποδοσφαίρου κοριτσιών.




Το λύκειο Ερέτριας βρίσκοταν μέχρι και τρία λεπτά πριν τη λήξη κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως το λύκειο Ψαχνών που έψαχνε στην επανάληψη την ισοφάριση, έχοντας την υπεροχή, τελικά τα κατάφερε με πλασέ της Τσώκου μέσα από την περιοχή, μετά από κάθετη μεταβίβαση της Ζώγα. Στο πρώτο ημίχρονο το ΓΕΛ Ερέτριας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς να καταφέρει να σκοράρει, κάτι το οποίο έγινε στο πρώτο λεπτό της επανάληψης με την Μπασούκου να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, με προσπάθεια μέσα από την περιοχή, μετά από σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα.

Μετά το τελικό 1-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα, ο τίτλος κρίθηκε στα πέναλτι όπου μετά από 12 χτυπήματα το λύκειο Ψαχνών επικράτησε με 4-3 και κέρδισε το πρωτάθλημα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπακυριάκος-Τσολακίδης-Οικονόμου.

ΓΚΟΛ: 57′ Τσώκου-31′ Μπασούκου.

ΓΕΛ Ψαχνών: Βαξεβάνη, Παπαδημητρίου, Παπαλύρα, Μπαρώτα Μ., Ξύγκη, Τρίκκα, Ζώγα, Τσώκου, Μπαρίτα, Πάντζου, Μπαρώτα Β.

ΓΕΛ Ερέτριας: Μπερέτη, Παππά, Κλοπώδη, Μπασινά, Καμπέρου, Κουμπιά, Μπασούκου (35′ Ασπροπούλου), Σουλωλλάρι, Θέμελη, Βλάχου.

eviasports

Σχόλια