Αξιέπαινη η προσπάθεια δημιουργίας Πολιτιστικού-Τουριστικού Οδηγού από την ΔΗΚΑΔΙΜΕ

Από την μεριά της ΔΗΚΑΔΙΜΕ γίνεται μια πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια για την δημιουργία πολιτιστικού και τουριστικού οδηγού του Δήμου μας ώστε να μπορεί ο καθείς να γνωρίσει την περιοχή μας και να την επισκεφτεί. Μια προσπάθεια που γίνεται από Αρχαιολόγους,
διαπιστευμένους, και όχι μόνο. Μια προσπάθεια που έπρεπε να έχει γίνει από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει τίποτα.
Την λέξη διαπιστευμένους την αναφέρω, διότι στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε την Παρασκευή, ο πρώην αντιδήμαρχος κος Νίκος Χασάνδρας προσπαθούσε να περάσει στο σώμα ότι δεν ήταν καν διαπιστευμένοι κάποιος ή κάποιοι εξ αυτών. Κάτι το οποίο βέβαια δεν ισχύει.
Βέβαια θα πρέπει να αναφέρουμε ότι επί αντιδημαρχίας του είχε γίνει κάποια διαφήμιση της περιοχής στο Έθνος αλλά το ζήτημα σε ότι αφορά την διαφήμιση της περιοχής έμεινε εκεί. Επίσης είχε γίνει προσπάθεια να μαζευτεί υλικό για την δημιουργία οδηγού, αλλά από την στιγμή που έφυγε από την αντιδημαρχία έμεινε έργο ημιτελές.
Έτσι σήμερα έρχεται η ΔΗΚΑΔΙΜΕ να κάνει μια οργανωμένη προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση και να συσταθεί ο Πολιτιστικός-Τουριστικός Οδηγός του Δήμου μας με τα μνημεία και τις ομορφιές αυτού που είναι πάρα πολλές και αξίζει να τις προβάλλουμε. Επίσης καλό θα ήταν κάποια στιγμή να γίνει μια προσπάθεια να προβληθούν και τα ήθη, τα έθιμα και οι παραδόσεις της περιοχής μας. 

Σχόλια