Ευάγγελος Ρουμπής υποψήφιος Ευρωβουλευτής

Η συμμετοχή μου στο ευρωψηφοδέλτιο είναι η απάντηση μου στην τιμητική πρόταση από την Ζωή να είμαι υποψήφιος στις επικείμενες ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας. Η κοινή μας πορεία τα τελευταία 3 χρόνια και η σθεναρή στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε όλα αυτά που καταδυναστεύουν τον ελληνικό λαό, με τις εντολές της Ε.Ε., είναι αυτά που με παρότρυναν να συμμετέχω. Η Ευρωβουλή πρέπει να εκπροσωπείται από ανθρώπους που προέρχονται από όλα τα παραγωγικά στρώματα, πόσο μάλλον από έναν αγρότη, που γνωρίζει από πρώτο χέρι τα τόσα πολλά προβλήματα, άλυτα εδώ και δεκαετίες, που καταδυναστεύουν τον χώρο του πρωτογενή τομέα
παραγωγής. Θέλω να γίνω η φωνή τους στην Ευρώπη, για μια αξιοπρεπή διαβίωση, για μια αξιοβίωτη ζωή, θέλω να φωνάξω δυνατά και να πετύχω όσο πιο πολλά μπορώ για αυτούς, για να μπορούν να ζουν από τη δουλειά τους, χωρίς μεσάζοντες. Να αγωνιστώ απέναντι στα συμφέροντα των λόμπι και των πολυεθνικών, που προσπαθούν να έχουν τους αγρότες υποχείρια τους. Στις ευρωεκλογές επιτέλους για πρώτη φορά μπαίνουν μπροστά άνθρωποι από όλες τις παραγωγικές δυνάμεις.
Αγαπητές φίλες και φίλοι στις ευρωεκλογές αυτές ζητώ την ψήφο σας ως Αγρότης, ζητώ την ψήφο σας ως Ευβοιώτης, και σας υπόσχομαι ότι θα την τιμήσω στο ακέραιο.
Σας ευχαριστώ και σας περιμένω να δώσουμε μαζί αυτόν τον ωραίο αγώνα..

Σχόλια