Υποψήφια με τον Ανεξάρτητο συνδυασμό " Συνεργασία Προόδου" από το δημοτικό διαμέρισμα των Πολιτικών , η Λιόλιου Μαρία του Δημητρίου.

"Ονομάζομαι Λιόλιου Μαρία.
Κατάγομαι από τα Πολιτικά Ευβοίας όπου και διαμένω από το 2002 με το σύζυγό μου δικηγόρο Νικόλαο Σαμαρτζή..

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε το 2002 ως γραμματέας του Εκπολιτιστικού Σύλλογου Πολιτικών ως το 2004. Από το 2005 υπήρξα ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου γυναικών η ΑΥΡΑ έως το 2009, συγχρόνως από το 2006 έως το 2010 Αντιπρόεδρος στο τοπικό συμβούλιο Πολιτικών. Από το 2011 έως και σήμερα, Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου.
Σε μια εποχή όπου τα δρώμενα στον Δήμο μας απαιτούν ανθρώπους με εμπειρία, ξεκάθαρες θέσεις και διαχρονικά αποδεδειγμένο ήθος, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό " ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΠΡΟΌΔΟΥ " με υποψήφιο Δημάρχο τον Αντρέα Κουλοχέρη για τις εκλογές στις 26 Μαΐου 2019.
Έχω την πεποίθηση ότι αυτή η νέα Δημοτική Αρχη έχει τη δύναμη, τη γνώση, αλλά και τη θέληση να δώσει υπόσταση και να κάνει πράξη, το όραμα του Δήμου Δίρφυων Μεσσαπίων που τιμά, το όνομα, την ιστορία, τον πολιτισμό, τις αξίες, και τις παραδόσεις του, μέσα από την ενότητα και την κοινωνική συνοχή των πολιτών του."

Σχόλια