mini "Ολυμπιακοί Αγώνες" Ρυθμικής και Ανσάμπλ στη Ραφήνα ! Συγχαρητήρια στον Παλαιστικό Σύλλογο Ραφήνας-Πικερμίου και την Φανή Ψαθά

Με διοργανωτή τον Παλαιστικό Σύλλογο Ραφήνας-Πικερμίου Ε.Γ.Ο, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Απριλίου,  στο κλειστό Γυμναστήριο Ραφήνας, η 3η Ανοιξιάτικη Συνάντηση Ατομικών Προγραμμάτων Ρυθμικής και Ανσάμπλ.

Οι εκατοντάδες θεατές που προσήλθαν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 178 επιδείξεις που περιελάμβαναν επιδείξεις με σκοινάκι, μπάλα, κορδέλα, στεφάνι, κορίνες ενώ πολλά και εντυπωσιακά ήταν τα ensemple ελεύθερα προγράμματα.


Στη σημερινή αθλητική συνάντηση συμμετείχαν οι παρακάτω ομάδες & προπονητές :

Ο.Γ. Ηρακλείου - Τσαρούχα Σουζάνα
Team Wolf - Πλέσσα Νάνσυ
Πανληλαντικός - Παπαγεωργίου Μαρία
Α..Ο. Λαγονησίου - Μάρκου Αγγελική - Αλιμπέρτη Αστέρω
Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας-Πικερμίου - Μάρκου Αγγελική
Γ.Σ Ηλιούπολης - Νώτα Αργυρώ, Κυριαζή Αλεξία
Ο.Α Λαυρίου - Ανδρεαδάκη Φωτεινή
Ολυμπια Τρίκαλα - Γεωργίεβα Συλβάνα
Ένωση Βύρωνα - Ζαφειρίου Μαριάνθη, Δαριώτη Ξανθή
Αρτάκη - Λαφαζάνη Λένα
Αρετη Χαλκίδας - Στρατή - Λαμπράκη Αθηνά
Α.Σ.Σ. Σείριος Σαλαμίνα - Μπούτση Ρένα
ΑΠΕ Γιτάνη - Μπόρα Φένια, Αξιώτη Όλγα
Σύγχρονη Παιδεία Μύκονος - Γιακουμέλου Κατερίνα, Δεσπότη Ελευθερία
Βιοκίνηση Αλιβερίου - Στρατή - Λαμπράκη Αθηνά
Ομάδα Επίδειξςη Α.Ο. Λαγονησίου.
Εκτός των μεταλλίων και των αναμνηστικών που εδόθησαν στους αθλητές , ο Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας-Πικερμίου είχε προς επίδοση και πλακέτες προς τιμή :

της Διευθυνούσης Συμβούλου του Ο.Λ.Ρ Αικατερίνης Αδαμοπούλου
των μεγάλων ευεργετών Αθανασίου και Μαρίνης Μαρτίνου και
της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας , την πλακέτα της οποίας παρέλαβε ο παρών εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας κ.Γεώργιος Καραμάνης.
Ο πρόεδρος του Παλαιστικού Συλλόγου Γιώργος Κολλάρος, τίμησε επίσης και για την πολύτιμη παρουσία της στις επιδείξεις  την ιατρό Σοφία Σπανού.

Τους αγώνες και την ώρα που βρέθηκε η κάμερα του rpn.gr στο κλειστό της Ραφήνας , παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ε. Μπουρνούς, ο τ. Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Γιώργος Χριστόπουλος, ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σοφρώνης, ο υπ. Δήμαρχος Δαμιανός Φαφούτης, ο τ. Αντιδήμαρχος Σπύρος Κάρλος, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Μπάμπης Ζαφειρόπουλος, ο π. Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Αντωνάκος,  υπ. Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρία Αραπκιλή Βιαδή,  Ιφιγένεια Άννα Βαρδοπούλου, Νικόλαος Ψαρός , εκατοντάδες γονείς και φίλοι των αθλητών και αθλητριών.

https://rpn.gr/m_topika_nea/81533/mini-olympiakoi-agwnes-rythmikhs-kai-ansampl-sth-rafhna?fbclid=IwAR2QdOvQZk0Atq9QLm_34YyOvTO1Yb2kIe-IszRnN1rGFl-_lBZOf9b09ng

Σχόλια