15ο Τουρνουά ποδοσφαίρου αγοριών και κοριτσιών. Συμμετείχε και το 3ο δημοτικό σχολείο Ψαχνών

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το φετινό τουρνουά ποδοσφαίρου αγοριών και κοριτσιών Δημοτικών Σχολείων στο Derneki Sports Park με τη συμμετοχή 15 ομάδων αγοριών και κοριτσιών. Παιδιά προπονητές και γονείς συμμετείχαν με ενθουσιασμό και διασκέδασαν παίζοντας ποδόσφαιρο, για τη χαρά του αθλητισμού, της συμμετοχής και της ομαδικότητας. Χορηγοί μας οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων και οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων που είναι πάντα δίπλα μας και στηρίζουν τις δράσεις μας.


Συμμετείχαν τα σχολεία:

3ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας
5ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας
12ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας
13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας
15ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας
16ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας
17ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας
19ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας
25ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας
26ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας
3ο Δημοτικό Σχολείο Ψαχνών

Νικητής στα αγόρια αναδείχτηκε το 3ο Δ. Σ. Χαλκίδας αφού νίκησε στον τελικό το 15ο Δ. Σ. Χαλκίδας με σκορ 2-0, ενώ στον μικρό τελικό το 25ο Δ. Σ. Χαλκίδας νίκησε 5ο Δ. Σ. Χαλκίδας με σκορ 1-0 και κατέλαβε την τρίτη θέση.

Στα κορίτσια το 25ο Δ. Σ. Χαλκίδας κατέκτησε το κύπελλο με δεύτερο το 3ο Δ. Σ. Ψαχνών, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε το 5ο Δ. Σ. Χαλκίδας.

Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή, την συνεργασία των συναδέλφων γυμναστών, που από αγάπη και μόνο για τη δουλειά μας και τους μαθητές μας, χωρίς κανένα προσωπικό όφελος, για άλλη μια φορά ανέδειξαν την αξία του αθλητισμού και τα οφέλη που αποκομίζουν τα παιδιά μας μέσα από τέτοιες ομαδικές δράσεις.


Σχόλια