Ευχαριστήριο ΔΗΚΑΔΙΜΕ






                                                                      
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                             Ψαχνά 25/4 /2019                     
ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ                                                        Αρ. :
ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ – ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ                                   
ΝΠΔΔ  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ                            
ΔΙΡΦΥΩΝ – ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ( ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ)                    
Ταχ.  Δ/νση   : Αβάντων 18                                   
Ταχ.κώδικας  : 344 00  ΨΑΧΝΑ                   ΠΡΟΣ:

Τηλέφωνα     : 22280.23914                                       
 ΠΛΗΡΟΦΟΡ: Μϋταλα Ευαγγελία                                                                                                                     
F  A  X          : 22280- 23914

                                   EΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ και το Δ.Σ της ΔΗΚΑΔΙΜΕ Δήμου Διρφύων –Μεσσαπίων θεωρεί υποχρέωση της να ευχαριστήσει από καρδιάς και να ευχηθεί ότι καλύτερο σε όσους τα τελευταία χρόνια προσέφεραν την στήριξη τους στην αναβάθμιση και ανάδειξη του πολιτιστικού- κοινωνικού ορίζοντα του τόπου μας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κάναμε τον Δήμο μια ΛΑΜΠΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ με την σπίθα του Εθελοντισμού και της προσφοράς που είχαν στην ψυχή τους,Ανιδιοτελώς. 
                                                                                             Σε όλες τις εθελοντικές ομάδες του Δήμου οι οποίες με κίνητρο μόνο την αγάπη και το δόσιμο ψυχής για τον συνάνθρωπο, τον τόπο, τον πολιτισμό και γενικά το κοινωνικό σύνολο, ανιδιοτελώς  στήριξαν τις δράσεις της ΔΗΚΑΔΙΜΕ που αφορούσαν αυτό το σκοπό, από την αρχή αυτής της Δημοτικής αρχής.
.Την Εθελοντική Ομάδα που δημιουργήσαμε από το 2015  και μαζί πραγματοποιήσαμε το ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣΗ για ΑΜΕΑ στο ΚΕΦΙΑΠ του Γ.Ν.Χ, παράδειγμα προς μίμηση για να περιγράψουμε τι εστί ανθρωπιά και Αλληλεγγύη.
Συγκεκριμένα την Συντονίστρια και πρώτη Εθελόντρια την Χριστίνα Καλαβρή Ψυχολόγο-Εγκληματολόγο και συνεργάτιδα της ΔΗΚΑΔΙΜΕ σε όλα τα κοινωνικά και πολιτιστικά πράγματα του Δήμου
Την Κεραμιδά Σπυριδούλα, Ιστορικό
Τον Κυριάκο Στάντζο Θεολόγο - Δάσκαλο Βυζαντινής Μουσικής που στηρίζει όλες τις πολιτιστικές – Κοινωνικές δραστηριότητες
Τον Πρατζίκο Γεώργιο, Θεολόγο που στηρίζει όλη την προσπάθεια αναβάθμισης και ανάδειξης του πολιτισμού στον τόπο μας.
Τον Νίκο Καβαρντή, Ελεύθερο Επαγγελματία
Καραχάλιου Βάσω εκπαιδευτικό
Γιούλη Αγγελική, Κοινωνιολόγο
Χουλιάρα Γεωργία Νοσηλεύτρια
Κηρύκου Αικατερίνη, Φυσικοθεραπεύτρια
Νίκη Καραγκούνη, Κοινωνιολόγο- Ανθρωπολόγο, Συνεργάτιδα της ΔΗΚΑΔΙΜΕ και βασικό στήριγμα της ΔΗΚΑΔΙΜΕ για την υλοποίηση όλων των εργασιών για όλα  τα πολιτιστικά και Κοινωνικά θέματα.
Μαίρη Παπαναστασίου, Φιλόλογο
Πασσαλή Αλίκη.Γυμνάστρια.
Ραχούτη Γεώργιο Γλύπτη-Ζωγράφο
Μπαμπαράκου Παυλίνα εκπαιδευτικό
Κόκκινο Απόστολο Ιστορικό
Πριόνα Φωτεινή Ψυχολόγο
Κα Ρένα Μαυραγάνη
Κούκουρα Φωτενή Ιστορικό
Βογιατζή Παναγιώτα εκπαιδευτικό
Φιλιππή Μαρία ειδικό Παιδαγωγό
Χρήστο Λεοντή ,Ξυλουργό
Ελένη Κουμούση, η οποία και σαν Μέλος του Δ.Σ της ΔΗΚΑΔΙΜΕ και πρόεδρο του εκπολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών «ΑΥΡΑ» με ιδιαίτερο ζήλο ήταν με κάθε τρόπο βασικό στήριγμα σε όλες τις εργασίες  και προωθούσε όλα τα Θέματα του πολιτισμού με αμεσότητα για τακτοποίηση.
ΠαπασκουλήΙωάνναΦυσικοθεραπεύτρια                                           Κηρύκος Γιώργος Φιλόλογος
Αρνάρη Ρέα Γυμνάστρια
Φώτη Μαρία, Κομμώτρια
Φώτη Σούλα Λογίστρια
Κωνστάντη Μαρία αισθητικός
Κουλεντιανού Μαρία Λογίστρια
Λαγού Θωμούλα χειρίστρια υπολογιστών
ΡόγκαΒούλαΒοηθόςΕργοθ                                                                    Γιαννούτσου Μαρία Λογοθεραπεύτρια
Αργυρώ Μουζέλη Γυμνάστρια
Παγώνη Τάνια Ιδιωτική Υπάλληλο
Τσιβίκα Πασχαλιά Ιδιωτική υπάλληλο
ΑγγελοπούλουΜαρίαεργοθεραπευτρια                                                                             Πρατζίκου Βασιλική
Κιαπέκος Σπυρίδων ΤΕΙ τμήμα Λογιστικής
Σιαράπη Φωτεινή βρεφονηπιοκόμος 
Παπαδημητρίου Αναστάσιος και Στέλλα Στάμου εκπαιδευτικοί
Οσα και να γράψουμε για τον καθένα ξεχωριστά δεν αρκούν για να σας γνωρίσουμε το έργο και το τι κατάφεραν όλοι αυτοί οι Εθελοντές,
Το μεγάλο ευχαριστώ στούς εκάστοτε Διοικητές του Γ.Ν.Χαλκίδας και ειδικά στον κο Τζαφέρο Παναγιώτη για την ευαισθησία του και την αμέριστη ανθρωπιά του,την συμπαράσταση για να προχωρήσει αυτή η μοναδική προσπάθεια.
Ευχαριστούμε την φίλη, συμπαραστάτη και συνοδοιπόρο σ’αυτήν την προσπάθεια την υπεύθυνη του ΚΕΦΙΑΠ κα Λαλανίτη Ειρήνη που χωρίς και την δική της στήριξη δεν θα μπορούσε να προχωρήσει και να στελεχωθεί αυτό το μοναδικό έργο Αλληλεγγύης.
Την κα Σχοινά Κική Προϊσταμένη της Παθολογικής κλινικής του Γ.Ν.Χαλκίδας και μέλος της επιτροπής Εθελοντισμού του Γ.Ν.Χαλκίδας, η βοήθεια και συμπαράστασή της μοναδική σε όλη την πορεία αυτού του εγχειρήματος.

  
Και από καρδιάς ευχαριστούμε τον καθηγητή Ειδικής Αγωγής του Αριστοτέλιου Πανεπιστημίου κο ΟΡΦΑΝΟ ΠΕΤΡΟ που η συμπαράσταση του και η καθοδήγηση του είναι η κολόνα του εγχειρήματος αυτού.
Ευχαριστούμε την διευθύντρια του Αναισθησιολογικού Τμήματος Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας κα Γυφτονικολού Ελένη, τους Ορθοπεδικούς του Γ.Ν.Χ Παπαδημητρίου και Στάικο και και τον διευθυντή ουρολογικής και την αντικαρκινική εταιρία Χαλκίδας για τις πολύ όμορφες ημερίδες που πραγματοποίησαν στον Δήμο. 
Επίσης ευχαριστούμε τον Διευθυντή του Κ.Υ. Ψαχνών κο Γυφτόδημο Δημήτριο για την συνολική του προσφορά και την προθυμία του να προσφέρει τις υπηρεσίες του και τις συμβουλές του όπου του ζητήθηκε.
Ευχαριστούμε θερμά την Αφεντρα Σοφία Γιατρό του Δ.Δ Στροπώνων-Κ.Υ Ψαχνών- Γ.Ν.Χ με μετεκπαιδευση στον σακχαρώδη διαβήτη για την πολύτιμη προσφορά της και βοήθειά της σε ημερίδες γύρω από θέματα υγείας και την καληψη των αγωνων.
Ευχαριστούμε το Κέντρο Ημέρας "Αγία Ειρήνη" Alzheimer Χαλκίδας και ειδικότερα την πρόεδρο κα Ευαγγελία Αγγελίδου για τις ημερίδες για θέματα άνοιας στα ΚΑΠΗ της περιοχής αλλά και για τις πολύτιμες συμβουλές και γενικότερα την μεγάλη προσφορά της. 
.
Ευχαριστούμε τον Εθελοντικό Σύλλογο Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης του Δήμου μας με ιδιαίτερο σεβασμό και εκτίμηση σε κάθε εθελοντή ξεχωριστά, για την άμετρο συμπαράσταση και άμεση παρέμβαση τους, όποτε η ανάγκη το απαιτούσε και τη στήριξη τους σε ότι πραγματοποιούσε ο Δήμος που αφορούσε την δική τους βοήθεια και παρέμβαση, όχι μόνο στο δήμο μας αλλά και σε όλη τη Ελλάδα, και βέβαια τον Ιδρυτή και υπεύθυνο αυτής της ομάδας και Διοικητή Πυροσβεστικού Σώματος Διρφύων- Μεσσαπίων κο Ραπτάκη Σπύρο, η αυτοθυσία που επέδειξαν όταν ο τόπος κινδύνευσε τους καθιστούν στην συνείδηση μας ως οι επίγειοι  φύλακες άγγελοί μας .

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Εκπολιτιστικούς –Εξωραϊστικούς και Χορευτικούς Συλλόγους, τα μέλη, τους Προέδρους και τα Δ.Σ αυτών που μαζί  κάναμε την υπέρβαση με άλματα πολιτισμού στο Δήμο και αναδείξαμε την πολιτιστική ταυτότητα του τόπου μας, ώστε μας δίνουν ακόμα και μέσα μαζικής ενημέρωσης την πρωτιά για τα πολιτιστικά τεκταινόμενα από όλους τους Δήμους της Στερεάς Ελλάδας, δηλαδή ευχαριστούμε,
Τον Εκπολιτιστικό σύλλογο γυναικών Πολιτικών «ΑΥΡΑ »
Τον Εξωραϊστικό-Εκπολιτιστικό Σύλλογο Πολιτικών
Τον Εκπολιτιστικό – Χορευτικό σύλλογο Καστέλλας « Αγγελή Γοβιό»
Τον Εκπολιτιστικό-Χορευτικό σύλλογο Ψαχνών «ΡΙΖΕΣ»
Τον Εκπολιτιστικό σύλλογο  Ψαχνών Γυναικών «ΕΚΦΡΑΣΗ»
Τον Εκπολιτιστικό-Εξωρα:Iστικό –Ορειβατικό- Χορευτικό σύλλογο Ανω Στενής Διρφύων.
Τον εκπολιτιστικό-Χορευτικό Σύλλογο «ΑΓΑΛΗ» Πάλιουρα
Τον Εκπολιτιστικό- Χορευτικό Σύλλογο Τριάδας «ΚΡΙΕΖΩΤΗ»
Τον Εκπολιτιστικό-Χορευτικό σύλλογο Καμαρίτσας
Τον Εκπολιτιστικό – Χορευτικό σύλλογο Μακρυκάπας « ΒΑΒΟΥΛΑ»
Τον Εκπολιτιστικό- χορευτικό σύλλογο Πισσώνα
Τον Εκπολιτιστικό- Χορευτικό σύλλογο Αγ.Αθανασίου
Τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Καθενών
Τον Χορευτικό Σύλλογο « ΕΡΙΑ» Καθενών
Τον εκπολιτιστικό σύλλογο Μαυρόπουλου
Τον εκπολιτιστικό σύλλογο Βούνων
Τον εκπολιτιστικό-Χορευτικό σύλλογο Σταυρού
Τον εκπολιτιστικό σύλλογο Μίστρου «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ»
Τον Εκπολιτιστικό –Χορευτικό Σύλλογο Στροπώνων
Τον Εκπολιτιστικό –Χορευτικό Σύλλογο Καστέλλας«Εν χωρώ »
Τον Εκπολιτιστικό σύλλογο Γλυφάδας
Εκπολιτιστικό Σύλλογο ¨ΒΡΑΧΟΣ» Στενής
Τον εκπολιτιστικόν Σύλλογο κάτω Στενής
Τον Χορευτικό Σύλλογο « ΕΥ ΖΗΝ »
Εκπολιτιστικό σύλλογο Κυπαρισσίου
Τον Εκπολιτιστικό –Χορευτικό Σύλλογο Νεροτριβιάς και
Τον Εκπολιτιστικό- Χορευτικό Σύλλογο Κοντοδεσποτίου
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους σημαντικούς Δασκάλους των χορευτικών Συλλόγων, Κο Κανέλο Κων/νο, κο Ελευθερίου Δημήτριο, κο Τσοκάνη Δημήτριο,και Πετράκη Βασιλική, κο Καρβελά Δημήτριο, κα Παπακυριακού Αναστασία, κα Λαφαζάνη Λένα, και κο Κυριακόπουλο Ευάγγελο για τη άψογη συνεργασία, ενδιαφέρον και συμπαράσταση που επέδειξαν για να αναβαθμίσουμε το πολιτιστικό κομμάτι του Δήμου μας.

 Ολους τους Αθλητικούς Συλλόγους και Γυμναστήρια του Δήμου που συμπορεύονται και στηρίζουν με την συμμετοχή τους και την συνολική στήριξη σε καινωνικό- -Αθλητικό και πολιτιστικό επίπεδο.
Τον Σύλλογο Tae Kwon Do κ Μπαρώτα Ιωάννη
kick Boxing κ. Αγραφιώτη
Και ΚΑΡΑΤΕ κ. Τζαφέρου και κου Φούρλη καθενών
Τα Γυμναστήρια κου Τσατσαρώνη Αργύριου και Σταθαρά Σταύρου
Τον εκπολιτιστικό –Γυμναστικό- Χορευτικό Σύλλογο « ΕLEN ACTION” της κας Τζιφή Ελενας, όπου σε κάθε πολιτιστική-Κοινωνική εκδήλωση πρωτοστατούσε και στήριζε την προσπάθεια μας

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τη υπηρεσία Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου μας, που πέρα τον καθηκόντων της ήταν πάντα πλησίον μας και στήριζε ειδικότερα τα άτομα ΑΜΕΑ.

Ευχαριστούμε όλα τα άτομα της Θεατρικής μας Ομάδας, ένα- ένα ξεχωριστά που δημιούργησαν εθελοντικά ένα περιβόλι πολιτισμού και βοήθησαν σημαντικά την ανάδειξη αυτού του τομέα στο δήμο μας και ειδικότερα ευχαριστούμε τον άνθρωπο που ανιδιοτελώς έδωσε τις γνώσεις την εμπειρία της, την αγάπη της σε αυτήν την προσπάθεια με διάθεση μεγάλου χρόνου και κόπου ώστε να στηθεί αυτή η θεατρική ομάδα και οι μοναδικές παραστάσεις, εννοούμε βέβαια την Καθηγήτρια κα Παναγιώτα Πολυζώη.

Την Εθελοντική ομάδα των πολιτιστικών εκδηλώσεων Χριστουγέννων και Αποκριών, που δούλεψαν με μεγάλο μεράκι, ακάματα για την άψογη διεξαγωγή των πολιτιστικών αυτών εκδηλώσεων και οι οποίες στέφθηκαν με τόσο μεγάλη επιτυχία δηλαδή, την Κοντογιάννη Χαρά, την Τσακλή Βάσω ,την Σόνια Πολυζώη , τον Λύρα Κων/νο ,τον Μάκη Κιαπέκο την Aλαφάκη Ιωάννα την Γογώ Πανταζή, τον Kαπετάνιο Xρήστο, τον Μίλτο Μπαράκο, tον Πρατζίκο  Γιώργο, Φραγκίσκο ΠαπαΪωάννου και όλους όσους βοήθησαν και σε αυτή την προσπάθεια μας.
Μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις επιχειρήσεις που η προσφορά τους και η συμπαράσταση τους έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πραγματοποίηση όλων αυτών των Δραστηριοτήτων : κο ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ Σούπερ Μαρκετ, τον ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ, ΒΑΖΑΡ, ΚΡΗΤΙΚΟ, ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ,ΜΩΡΟ, ΚΟΝΤΟ, τα 5Φ Καρατζάς, τα Κατούνια «ΨΙΛΛΟΣ»τις επιχειρήσεις, ΚΕΛΛΑΙΔΙΤΗ,ΕΝ ΑΡΤΑΚΗ, ΑΓΡΟΖΩΗ, ΑΓΓΕΛΑΚΗ, ΑΓΓΕΛΟΥ, ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΨΑΧΝΩΝ,ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ ΛΑΡΚΟ ΑΕ,ΛΑΚΡΕ, κο ΣΜΠΡΙΝΗ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ, Κο ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΚΗ ,κο ΜΠΙΣΜΠΙΚΟΠΟΥΛΟ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ,κο ΣΑΚΚΗ ΣΩΤΗΡΙΟ,και ΓΕΡΜΑΝΟ ΨΑΧΝΩΝ.
  

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάποιους επιφανείς ανθρώπους που στάθηκαν πλάϊ μας αυτά τα χρόνια και βοήθησαν να πραγματοποιηθούν  αυτά τα πολιτιστικά κοινωνικά πράγμα τα στο Δήμο μας με μόνο κίνητρο την αγάπη τους για τον τόπο , τον πολιτισμό και κυριότερο τους συνανθρώπους μας.
Την κα ΚΙΤΡΑ ΚΙΚΗ Δ/ντρια της Μονάδας Μεταμόσχευσης μυελού των Οστών στο ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ, για την ενημέρωση και ωθηση μέσα από ημερίδε που πραγματοποιήσαμε ώστε να δημιουργηθεί εθελοντική ομάδα δοτών μυελού των οστών, καθώς και όλους τους ιατρούς, ψυχολόγους καθηγητές που πραγματοποίησαν διάφορες σημαντικές  ενημερωτικές ομιλίες που άπτονται διάφορα ειδικά ευαίσθητα θέματα καλύτερης ζωής.   
Ευχαριστούμε την Δημοτική Βιβλιοθήκη Ψαχνών και την υπεύθυνη κα Δήμητρα Χειμώνα για την συμμετοχή της σε εκδηλώσεις της ΔΗΚΑΔΙΜΕ
Ευχαριστούμε την Δημοτική Βιβλιοθήκη Καθενών και την υπεύθυνη κα Αναστασίου Μαρία για την πολύτιμη βοήθεια όπου της ζητήθηκε και την συμμετοχή της σε εκδηλώσεις της ΔΗΚΑΔΙΜΕ.                    
Ευχαριστούμε και τους κο Σταύρο Παπασυφάκη εκπαιδευτικό, τον Κο Μπισμπικόπουλο Θεόδωρο εκπαιδευτικό, την κα Γαλάνη Κατερίνα Παιδίατρο, Τον κο Τόλη Βασίλειο Εκπαιδευτικό, τον κο Γραμματικό Αντώνιο πρώην Πρύτανη Πανεπιστημίου η συμβολή του Μοναδική, τον κο Παπαμιχαήλ Ιωάννη Καλλιτέχνη οποίος με την εμπειρία του και την προσωπική του εργασία ξεκινήσαμε τόσο την έκθεση Καλών τεχνών όσο  και τήν Βραδιά Λογοτεχνίας, τον κο Ψαθά Κων/νο  Νομικό-οικονομολόγο-Καλλιτέχνη,  Τον πατέρα Ανάργυρο Στουραϊτη εφημέριο Πολιτικών- Δάσκαλο Βυζαντινής Μουσικής ,τον κο Στάτζο με την παραδοσιακή ορχήστρα, τον πατέρα Μάνο  Ιωάννη για την συμμετοχή του σε όλα τα πολιτιστικά δρώμενα αλλά και την προσφορά του στα ΚΑΠΗ του Δήμου μας, Την Χορωδία του ιερού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Καστέλλας και την Χορωδό Δέσποινα Χαραλάμπους 
Ευχαριστούμε τον πατέρα Ιωάννη Καραμούζη για την πολύτιμη προσφορά του σε όπου του ζητήθηκε και την συμμετοχή του με την σχολή νοηματικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδας σε εκδηλώσεις αλλά και την φιλοξενία στην Ι.Μ. Ιωάννου Καλυβίτη και την ημερίδα που πραγματοποιήθηκε εκεί με την Ομάδα Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΜΕΑ                                                                                                        Ολα τα τοπικά συγκροτήματα των νέων που συμμετείχαν και χάριζαν μοναδικές μουσικές στιγμές στους συμπολίτες μας,δηλαδή τον Βαγγέλη Κεραμυδά που με τις μουσικές γνώσεις και εμπειρία του ήταν στήριγμα μας, επίσης το ίδιο το Χρήστο Καλαβρή με την ομάδα του, τον Ανδριόλα Απόστολο και τον Σουρτζή Διαμαντή με τα υπόλοιπα παιδιά, τον Δημήτρη Κικήδη και τον εκλεκτό ανερχόμενο καλλιτέχνη κο Αρμενόπουλο Κώστα.
Τον Μαρκάκη Βαγγέλη οποίος ανά πάσα στιγμή είχαμε ανάγκη ολόψυχα ήταν κοντά μας και μας έβγαζε από δυσκολη θέση                                                                                   Τον κο Λεοντή Δημήτριο μέλος της ΔΗΚΑΔΙΜΕ για ενάμιση έτος έδωσε αγώνα  και μετά την αποχώρηση του από την ΔΗΚΑΔΙΜΕ συνέχυσε και  παρείχε την βοήθεια του και την γενικότερη στήριξη του σε ότι  πραγματοποιούσαμε με δόσιμο ψυχής.
Ευχαριστούμε το Τουριστικό Γραφείο Messapia Travel και ειδικότερα τους αδελφούς Καλαβρή για την πολύτιμη εθελοντική προσφορά τους όπου τους ζητήθηκε και μπορούσαν να βοηθήσουν. 
Τον κο Μπαράκο Μιλτιάδη «τον ΜΪΛΤΟ ΜΑΣ» έναν ξεχωριστό άνθρωπο μεγάλο αθλητή και αγωνιστή ζωής ο οποίος έχει αναδείξει τον τόπο μας ανά την Ελλάδα.
Τον κο Αναγνώστου Κων/νο που πάντα η βοήθεια που παρείχε και εκτός Δήμου ήταν μοναδική.
Ευχαριστούμε την επιχείρηση Παλίροια για την προσφορά της σε ότι της ζητήθηκε. 
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους καλλιτέχνες και πνευματικούς ανθρώπους του τόπου που συμμετείχαν και στήριζαν τις όποιες προσπάθειες μας αυτά τα χρόνια.
Ευχαριστούμε ξεχωριστά την Φιλαρμονική μας, όλα τα μέλη της ξεχωριστά που έδωσαν ξανά την λάμψη στα πολιτιστικά πράγματα του Δήμου μας και η φήμη  της Πάντας αυτής ξεπέρασε τα σύνορα του νομού μας με ιδιαίτερους επαίνους για την εξαιρετική δουλειά του τον Μαέστρο κο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΜΕΤΟΧΙΑΤΗ.
Επίσης ευχαριστούμε τους εργαζόμενους του εργοταξίου του Δήμου που επωμίστηκαν τόσα χρόνια τις δράσεις και απαιτήσεις της ΔΗΚΑΔΙΜΕ με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους κο ΡΑΖΟ ,κο ΣΠΑΘΗ κο ΚΟΡΩΝΗ, ήταν σημαντική η βοήθεια που παρείχαν.
Ευχαριστούμε ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΗΚΑΔΙΜΕ  πού ήταν και στο πρώτο Συμβούλιο, η βοήθεια τους σημαντική ώστε να δρομολογηθούν πολλές σημαντικές προτάσεις, δηλαδή κο Σπαθή, κα Βασιλείου Μαρία, κο Λεοντή Δημήτριο και κα Κούρνη Ευαγγελία οποία συνεχίζει και εκτός ΔΗΚΑΔΗΜΕ  και τώρα να βοηθάει και να στηρίζει όλες τις πολιτιστικές Δράσεις μας.
 Ευχαριστούμε τον κο ΚΑΡΑΤΖΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟ_ΙΣΤΟΡΙΚΟ και όλη την ομάδα που με εξαιρετική ευαισθησία και αγάπη πραγματοποιούν ένα σημαντικό έργο για την διαφήμιση και ανάδειξη του Δήμου μας.
ΤΟ STAR Λαμίας ,την EYBOIKH ΓΝΩΜΗ, το evia TOP και τα τοπικές ιστοσελίδες, που κάλυπταν και ανέδειξαν όλες μας τις δραστηριότητες.

          Ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ
                             ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΨΑΘΑ.



Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ και Δ.Σ ΔΗΚΑΔΙΜΕ
























Σχόλια