ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Κάλεσμα Στούπα για δυναμική παρουσία

Για την ερχόμενη Δευτέρα 1η Ιουλίου (ώρα 8.30μ.μ. - δημαρχείο Διρφύων-Μεσσαπίων) έχει οριστεί η συνέλευση του Ηρακλή Ψαχνών και ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Στούπας απηύθυνε κάλεσμα, ώστε οι φίλοι και τα μέλη της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών», όπως συνέβη και πέρυσι, κατά την επιστροφή του Στούπα στα διοικητικά δρώμενα του ιστορικού σωματείου.



Ο Στούπας έγραψε χαρακτηριστικά στα social media: «Πέρυσι είχαμε sold out, μέσα στην αίθουσα, έξω απ' αυτή, στις σκάλες, στο προαύλιο, τίγκα. Φέτος; Αντε να σας δω...».

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών συνηθίζει να μιλάει με ...γρίφους και την ερχόμενη Δευτέρα στο δημαρχείο θα δώσει το σύνθημα για τη νέα σεζόν.

Ο Ηρακλής τη σεζόν που πέρασε έχασε το πρωτάθλημα στο νήμα από την Αρτάκη και η λογική λέει ότι και στο επόμενο πρωτάθλημα θα είναι πρωταγωνιστής και διεκδικητής του τίτλου (έτσι κι αλλιώς από τη φύση του).

Στο μεταξύ, το σενάριο για αύξηση των ομίλων της Γ' Εθνικής και τον προβιβασμό και των δευτεραθλητών των Ενώσεων, δεν φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά και έτσι ο Ηρακλής θα συνεχίσει να παίζει μπάλα στο Α' τοπικό.
egnomi

Σχόλια