Ελένη Μιτζιφίρη υποψήφια Βουλευτλης

ΜΙΝΤΖΙΦΙΡΗ ΕΛΕΝΗ
Η Ελένη Μιντζιφίρη είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Πανεπιστημίου Αθηνών  και κάτοχος μεταπτυχιακού (MSc)στην Εκπαιδευτική
Ηγεσία και Διοίκηση(Leadership & Management. Γεννήθηκε στη Ν. Αρτάκη όπου ζει και εργάζεται.  Ασχολείται  με τον αθλητισμό από διάφορες θέσεις, ως σύμβουλος αθλητικών προγραμμάτων, υπεύθυνη αθλητικών τμημάτων και αθλητικών συλλόγων. Έχει συμμετάσχει ως αθλήτρια σε πολλαπλές διοργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει στεφθεί παγκόσμια  πρωταθλήτρια πάλης καθώς και πρώτη Ελληνική γυναικεία συμμετοχή.

Η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκινά το 1994. Αργότερα, το 2002 συμμετέχει στις Αυτοδιοικητικές εκλογές.. Το 2006 επανεξελέγη δημοτική σύμβουλος, ενώ το 2007 ανέλαβε καθήκοντα Αντιδημάρχου Δήμου Νέας Αρτάκης.  Τη διετία 2007-2009 διετέλεσε Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας Δ.Ν. Αρτάκης, Αντιπρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού, Αντιπρόεδρος Επιτροπής Δημοτικού Σταδίου Νέας Αρτάκης, Υπεύθυνη Επιτροπής Περιβάλλοντος, Υπεύθυνη Διαδημοτικών δικτύων (ΥΓΕΙΑΣ – ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ - ΣΥΝΟΤΑ), Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών Δημοτικών Σχολείων Ν. Αρτάκης, Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών Νηπιαγωγείων Ν. Αρτάκης. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 εξελέγη για μια ακόμα φορά δημοτική σύμβουλος του Καλλικρατικού Δήμου Χαλκίδας και υπήρξε Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας εκπαίδευσης Δήμου Χαλκίδας για τα έτη 2014-2015. Από το 2015, οπότε και ανεξαρτητοποιήθηκε, έως σήμερα διατελεί Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Χαλκίδας εκλεγμένη στη Δημοτική Ενότητα Ν. Αρτάκης.
Σημαντική είναι η κοινωνική προσφορά της και η εθελοντική της δράση. Είναι εθελόντρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, έχει υπάρξει Υπαρχηγός του τμήματος Σαμαρειτών της Χαλκίδας, έχει διοργανώσει πολλαπλά σεμινάρια για την αξία του αθλητισμού στην παιδική ηλικία, στην κοινωνική ενσωμάτωση αλλά και ημερίδες για την ασφάλεια των σχολικών και αθλητικών υποδομών και κτιριακών εγκαταστάσεων. Πρόσφατα, εκλέχθηκε ως αναπληρωματικό μέλος του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον νομό της Εύβοιας.
Καθώς και αναπληρωματικό μέλος, του Α΄ Τμήματος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου

της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς

Ελλάδας, αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Υποψήφια Δήμαρχος Χαλκιδέων το 2019, επικεφαλής της παράταξης « Δύναμη Ευθύνης».

Σχόλια