Μεσσαπεια 2019: Σήμερα η συναυλία του Κώστα Αρμενοπουλου στα Ψαχνά

Πέμπτη 11 Ιουλίου / Κεντρική Πλατεία Ψαχνών / 22.00 -

 Μετά το άκρως επιτυχημένο Live του Κώστα Αρμενόπουλου στο RexHall στα Ψαχνά Ευβοίας λίγες ημέρες πριν, έρχεται ένα ακόμα πολύ δυνατό event για τον Κώστα και πάλι στα Ψαχνά.
  Αυτή τη φορά  θα τον απολαύσουμε σε ακόμα ένα μουσικό ταξίδι  με τη μπάντα του στη Συναυλία που θα γίνει τη - Πέμπτη 11 Ιουλίου - στη Κεντρική Πλατεία Ψαχνών στις 22.00.
Μια συναυλία που διοργανώνεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, ""Μεσσάπια 2019""

 Γι' άλλη μια φορά θα είναι δίπλα του ο Σταμάτης Μαρίνος.
Εμείς θα είμαστε όλοι εκεί να τους απολαύσουμε και να τραγουδήσουμε μαζί τους.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ " LIVE FM 89.6 "

 Ο Κώστας Αρμενόπουλος αποτελεί αναμφίβολα success story στον χώρο της Τέχνης κυρίως για το μεγαλείο ψυχής, δύναμης και αισιοδοξίας που διαθέτει.
Μέρα με την μέρα όλο και περισσότερος κόσμος αρχίζει να τον «ακολουθεί», να ακούει την μουσική του, να στέλνει μηνύματα αγάπης και θαυμασμού !!!
  Το 2016 χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει την απήχηση που έχει, αποφασίζει να ζήσει το όνειρο υπογράφοντας την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Είσαι ακόμα εδώ» κάνοντας πετυχημένα live και Συναυλίες σε Αθήνα και επαρχία με το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων να είναι έντονο καθώς τα μηνύματα αγάπης που παίρνει καθημερινά από τους χιλιάδες θαυμαστές του,είναι ένα δυνατό δείγμα πως κάτι νέο έρχεται να αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μουσική σκηνή.
 Ο Κώστας Αρμενόπουλος αποτελεί το next big thing της έντεχνης και ελαφρολαικής ελληνικής μουσικής σκηνής αφού τα τραγούδια του που ακολούθησαν το 2017 και 2018 σε στίχους του Διονύση Δηλέ, αλλά και από κοινού στο νέο του τραγούδι στις αρχές του 2019 ξεπερνούν το κάθε ένα ξεχωριστά το μισό εκατομμύριο προβολών και το ενδιαφέρον των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών είναι ήδη μεγάλο  αφού οι τελευταίες δύο αποκλειστικές πρώτες μεταδόσεις των τραγουδιών του,ανήκουν στην κρατική τηλεόραση της Ερτ3 και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» και οι προτάσεις απο μουσικά τηλεοπτικά τηλεπαιχνίδια είναι αρκετές.
Στα μεσα Ιουνίου (14/6/2019) κυκλοφόρησε και το νέο του τραγούδι με τίτλο ""Χαμενα σ'αγαπώ"" σε μουσική του Κώστα Αρμενοπουλου και στίχους του Διονύση Δηλέ...Οπου ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία.
Λίγο καιρό πριν τον απολαύσαμε σε μια ακόμη επιτυχημένη τηλεοπτική του εμφάνιση στον Αντ1,κάνοντας  "τηλεοπτική Live καντάδα" στη Ζέτα Μακρυπούλια.
 Τα καλύτερα λοιπόν ξεκίνησαν...

Σχόλια