Ν. Κιαπέκος: ‘Ιδανικές συνθήκες στη Μακρυκάπα για έναν προπονητή’

Δηλώσεις του προπονητή της Μακρυκάπας Νίκου Κιαπέκου, μετά την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα του, για το σχεδιασμό των ‘λύκων’ της νέας περιόδου.




‘Πρωταρχικός μας στόχος είναι να μιλήσουμε με τους παίχτες του περσινού ρόστερ, σίγουρα θα κρατήσουμε έναν κορμό. Θα κοιτάξουμε να μιλήσουμε με τα παιδιά τα ντόπια, που παίζουν στην ομάδα του χωριού τους και της καρδιάς τους. Ήδη έχουμε μιλήσει με ένα γκρουπ παιχτών και σύντομα θα γίνει ακόμη μια συνάντηση με ακόμη ένα γκρουπ παιχτών, ουσιαστικά τους πιο μικρούς και θεωρώ ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν τελειώσει οι συναντήσεις και με τα παιδιά που είχαν έρθει στην ομάδα ως μεταγραφές. Θεωρώ ότι από την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε πράγματα να ανακοινώσουμε.

Έχω στο πλάνο μου να κάνουμε 2-3 μεταγραφές σε κάποιες καίριες θέσεις, που χρειάζεται η ομάδα και γενικά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια μικρή ανανέωση. Θέλω να φτιάξω μια ομάδα πιο γρήγορη-ταχυδυναμική. Ουσιαστικά και φέτος θα δώσω το βάρος μου στην εντοπιότητα και στα νέα παιδιά, σ’ ότι αφορά τον σχεδιασμό του ρόστερ.

Έχουμε εδραιωθεί τα τελευταία δύο χρόνια μέσα στις πέντε καλύτερες ομάδες της Εύβοιας. Είμαστε μια ομάδα που δεν ριψοκινδυνεύουμε τις τελευταίες αγωνιστικές. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη διοίκηση, η οποία ανανεώθηκε και πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ καλή και η ανανέωση της διοίκησης με 4-5 νέα άτομα δείχνει ότι γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα, η οποία έχει τη στήριξη και την αγάπη απ’ τον κόσμο. Θεωρώ ότι αν εξαιρέσεις τις 3-4 παραδοσιακές δυνάμεις του ευβοϊκού ποδοσφαίρου, η Μακρυκάπα έχει τις καλύτερες και πιο ιδανικές συνθήκες για να δουλέψει ένας προπονητής.’

eviasports

Σχόλια