Μαγευτική εχθές η βραδιά με Βιτάλη, Ίκαρη και Τζουμ. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Φώτο και βίντεο

Μια γυναίκα μπορεί την βραδιά μας να αλλάξει μπορεί....


Το κατάφερε περίτρανα χτες το βράδυ, η μοναδική Ελένη Βιτάλη στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου της Καστέλλας. Η φωνή της ήταν πραγματικά ένας γάντζος στης ζωής μας το αβάντζο. Μας ταξίδεψε μαζί με την ομηρική φωνή της Βιολέτας Ίκαρη και τους ανεπανάληπτους Τζουμ σε χώρους παραμυθένιους που κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν ήθελε να φύγει.


Η μουσική, τα τραγούδια, το χιούμορ, οι χοροί και οι "ευλογημένη" ατμόσφαιρα, έδωσαν μια υπέροχη "ευωδία" στην χτεσινή νύχτα. Θα μείνει σε όλους μας χαραγμένο στην μνήμη το ταλέντο που είχαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, που μας αγκάλιασαν για πάνω από 3,5 ώρες και που μας χάρισαν μοναδικές στιγμές δείχνοντάς μας μια απο τις πτυχές της πραγματικής ζωής. Και όλα αυτά σε ένα κατάμεστο προαύλειο.

Συγχαρητήρια στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Καστέλλας και τους εθελοντές για την άψογη οργάνωση, τους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού του τμήματος Χαλκίδας και σε όλους τους παρευρισκόμενους, αλλά το μεγαλύτερο μπράβο ανήκει στην Ελένη Βιτάλη,την Βιολέτα Ίκαρη και τους Τζουμ.

Ευχαριστούμε για όλα και η χθεσινή βραδιά θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη μας.
ΔΩΣΕΕΕΕΕ:::







Σχόλια