Θ. Μεθενίτης: ‘Τίμη για μένα που συνεχίζω στον Ηρακλή’

Δηλώσεις του προπονητή του Ηρακλή Ψαχνών Θανάση Μεθενίτη, για την ανανέωση της συνεργασίας του, τους στόχους για τη νέα σεζόν και απολογισμού για την προηγούμενη.




‘Είναι τιμή για μένα ότι συνεχίζεται η συνεργασία μου για άλλη μια χρονιά με μια ομάδα όπως είναι ο Ηρακλής Ψαχνών. Είναι τιμή επίσης, τα λόγια που αναφέρθηκαν στη γενική συνέλευση της ομάδας από τον πρόεδρο και το σώμα του ΓΣ, για την προσπάθεια που έγινε κατά την περσινή σεζόν.

Το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας και γενικά όλων των συνθηκών που δημιουργήθηκαν, για μένα, ανήκει στους ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές, σε μία ποδοσφαιρική ομάδα, και τους ευχαριστώ πολύ για ότι έκαναν.

Σίγουρα η συγκομιδή των βαθμών και η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα καθόλη τη χρονιά ήταν πάρα πολύ καλή. Θεωρώ ότι μας αδικεί η δεύτερη θέση. Πληρώσαμε κάποιες λεπτομέρειες, σε όλη τους την έκταση και δυστυχώς δεν καταφέραμε να κόψουμε εμείς πρώτοι το νήμα.

Σε ότι έχει να κάνει με τη νέα σεζόν, βασικός μου στόχος είναι να διατηρηθεί το μεγαλύτερο μέρος του κορμού των ποδοσφαιριστών που ήταν στην ομάδα την προηγούμενη χρονιά και πάνω σ’ αυτόν να προσπαθήσουμε να βάλουμε ορισμένες πινελιές, οι οποίες θα μας δώσουν ποιότητα και τις λύσεις που ίσως να μας έλειψαν κατά την περσινή σεζόν.

Η ομάδα του Ηρακλή, είναι μια ομάδα η οποία βάσει ονόματος και ιστορίας, είναι αναγκασμένη να πρωταγωνιστεί. Εμείς ταπεινά, με το κεφάλι κάτω, θα δουλέψουμε για να παρουσιάσουμε κάτι ακόμη καλύτερο ποιοτικά στον αγωνιστικό χώρο, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, και θα δούμε στο τέλος της χρονιάς τι θα έχουμε καταφέρει, γιατί είμαι άνθρωπος που δεν μ’ αρέσουν τα μεγάλα λόγια και ούτε θέλω να προκαλώ. Θέλω η ομάδα μου μέσα στον αγωνιστικό χώρο να δίνει τις απαντήσεις και οι ποδοσφαιριστές να είναι οι πρωταγωνιστές ενός ποδοσφαιρικού αγώνα και κανείς άλλος.’

eviasports

Σχόλια