ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Εξαπολύει αντεπίθεση - Εφερε πίσω Μαναρίτσα και Μουτουσίδη



Τη μεταγραφή του Ακη Καλοχωρίδη διαδέχτηκε η ανακοίνωση των μεταγραφών των Τάσου Μαναρίτσα και Κώστα Μουτουσίδη για λογαριασμό του Ηρακλή Ψαχνών που άνοιξε για τα καλά ...λογαριασμό στο θερινό παζάρι και περνάει στην αντεπίθεση, καθώς ενισχύεται σημαντικά για την ερχόμενη σεζόν (σ.σ. έχει, όμως, και απώλειες από το περυσινό ρόστερ).

Οι Μαναρίτσας και Μουτουσίδης έχουν ξαναφορέσει στο παρελθόν τη φανέλα με τον "ημίθεο" στο στήθος και αμφότεροι είναι φορ που "μυρίζονται" το γκολ στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Μαναρίτσας (φωτό πάνω) που κατάγεται από τη Λίμνη, αλλά δένεται συναισθηματικά με τον Ηρακλή, αγωνίστηκε στην ομάδα Νέων των Ψαχνιωτών, όταν οι πράσινοι έκαναν το άλμα για τα σαλόνια της Football League.

Αργότερα υπέγραψε και επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ηρακλή, στον οποίο αγωνίστηκε και τη σεζόν 2016-2017 στην Α' ΕΠΣΕ, όπου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ (25 γκολ), αλλά και ...κυπελλούχος Εύβοιας.

Την περ. σεζόν ήταν από τους βασικούς φορ της Ολυμπιάδας Οινοφύτων με προπονητή τον νυν του ΑΟΧ, Γιώργο Λάμπρου.

Εχει αγωνιστεί ακόμη και σε Αυλίδα, Δόξα Βύρωνα και Αστέρα Βλαχιώτη (στη Γ' Εθνική).

Οσον αφορά τον Κώστα Μουτουσίδη, υπήρξε συμπαίκτης με τον Μαναρίτσα στην ομάδα Νέων του ...επαγγελματία Ηρακλή (και στην Α' Κατηγορία), ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αποτέλεσε βασικό στέλεχος του Παντριαδικού, στον οποίο τη σεζόν που πέρασε ήταν και κορυφαίος γκολτζής (πριν την Τριάδα έπαιξε μπάλα και στην Αρτάκη).
O Μουτουσίδης.

EGNOMI

Σχόλια