ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ: Νέο συμβούλιο με πρόεδρο τον Νίκο Καμαριώτη

Μακρυκαπιώτη πρόεδρο απέκτησε πριν λίγες μέρες ο ΑΟ Χαλκίς, τον Αντώνη Βουρδάνο, ο οποίος είναι και πρώην πρόεδρος του ΑΟ Μακρυκάπας.

Ομως, νέο πρόεδρο έχει και ο ΑΟ Μακρυκάπας, κι αυτός είναι ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο Νίκος Καμαριώτης, ο οποίος τη δεκαετία του '70 και του '80 αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΟ Ν. Αρτάκης.



Μετά από δύο συνελεύσεις στον ΑΟ Μακρυκάπας, προέκυψε το νέο συμβούλιο, το οποίο αποτελείται από άτομα ...έτοιμα να σηκώσουν τα μανίκια και να δουλέψουν σκληρά για την ομάδα.

Τα τακτικά μέλη του 9μελούς συμβουλίου είναι το παρακάτω:

Πρόεδρος: Νίκος Καμαριώτης
Αντιπρόεδρος: Κυριάκος Στούμπος
Γραμματέας: Κων/νος Σαλεμής
Ταμίας: Κων/νος Πύθουλας
Γενικοί Αρχηγοί: Σπύρος Παπακωνσταντίνου και Γιώργος Ρουμπής του Νικολάου
Υπευθ. Δημοσίων Σχέσεων: Δημήτρης Παπακωνσταντίνου
Εφορος: Κων/νος Περδίκης
Μέλος: Γιώργος Ρουμπής του Κων/νου

Στο ΔΣ εκλέχτηκαν και αναπληρωματικά μέλη, αλλά με συγκεκριμένες αρμοδιότητες.

Υπεύθυνος Γηπέδου: Ευάγγελος Γούναρης
Ειδικός Γραμματέας: Αργύρης Ρουμπής
Μέλη: Μαρία Σίδερη, Αθανάσιος Λύρας.

Από την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας, καθώς η νέα διοίκηση θα μιλήσει πρώτα με τον προπονητή Νίκο Κιαπέκο και στη συνέχεια με τους ποδοσφαιριστές και ανάλογα με τις εισηγήσεις που θα γίνουν θα ανάψει και η μεταγραφική μηχανή.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, ο Α.Ο.Μ. έχει ως στόχο στο επόμενο πρωτάθλημα να κάνει μια καλή πορεία, όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια και να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα.

Σίγουρα, όμως, πιο ξεκάθαρη εικόνα θα υπάρξει μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων της νέας διοίκησης με προπονητή και παίκτες. 
egnomi

Σχόλια