Ψαχνά:«Μαϊμού» Αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο κάτοικο της περιοχής

Σύμφωνα με την καταγγελία  εθές έξι άτομα με πολιτικά ρούχα  τα οποία επέβαιναν σε μηχανές  έκαναν σήμα με τα χέρια σε διερχόμενο αυτοκίνητο για να σταματήσει κλείνοντάς του τον δρόμο.
Στο αυτοκίνητο επέβαινε κάτοικος της περιοχής των Ψαχνών και ο οποίος εκινείτο σε δρόμο απέναντι από τον «Παραποτάμιο».

Όταν εκείνος σταμάτησε οι  άνδρες του είπαν οτι είναι Αστυνομικοί από το τμήμα της Ασφάλειας και του ζήτησαν να κατέβει απο το αυτοκίνητο.
Εκείνος τότε ζήτησε την ταυτότητα τους  και οταν  ένας από αυτούς  του έδειξε μια πολιτική ταυτότητα τότε ζήτησε την Αστυνομική και αρνήθηκε να κατέβει κλείνοντας τα  τζάμια του αυτοκινήτου του καθώς και τις ασφάλειες.
Στην συνέχεια και όπως ο ίδιος κατήγγειλε στο Αστυνομικό τμήμα Ψαχνών οι άνδρες του χτυπούσαν επίμονα  τα  τζάμια να ανοίξει τις ασφάλειες και το πορτμπαγκάζ για να του κάνουν έλεγχο,
ωστόσο  εκείνος «υποψιασμένος» αρνήθηκε και  κατάφερε να ξεφύγει απο το σημείο και να απευθυνθεί στο Αστυνομικό τμήμα Ψαχνών.
Το περιστατικό είναι πρωτόγνωρο για την περιοχή και οι πολίτες οφείλουν να δείχνουν πολύ μεγάλη προσοχή σε τέτοια πιθανά κρούσματα που τυχόν θα εμφανιστούν ξανά στην περιοχή.
psaxna.gr

Σχόλια