ΠΑΟ Πολιτικών: Πρώτη συγκέντρωση με Δ. Ακριτίδη (photos)



Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17/7 η πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟ Πολιτικών για τη νέα περίοδο, παρουσία του νέου προπονητή της ομάδας Δημήτρη Ακριτίδη.



Ο κ. Ακριτίδης, απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές της ομάδας των Πολιτικών που έδωσαν το παρών, ανέπτυξε πτυχές της ποδοσφαιρικής του φιλοσοφίας για τον τρόπο με τον οποίο θεωρεί ότι πρέπει να λειτουργεί μια ομάδα, δίνοντας έμφαση σε θέματα προπόνησης, πειθαρχίας, συνέπειας και σχέσεων στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Μοίρασε στους ποδοσφαιριστές εσωτερικό κανονισμό και το προπονητικό πλάνο για την προαγωνιστική περίοδο προετοιμασίας, που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 5/8. ‘Στον ΠΑΟ Πολιτικών δεν έχω δικαίωμα να αποτύχω, θέλω πιο πολύ από ότι εσείς η ομάδα να πάρει και πάλι το πρωτάθλημα, το οποίο θα πρέπει να είναι όραμα και φιλοδοξία σας’, είπε χαρακτηριστικά ο νέος τεχνικός ηγέτης της ομάδας των Πολιτικών, σε μια φράση που συμπυκνώνει τους υψηλούς στόχους της για τη νέα περίοδο.

Εκ μέρους της διοίκησης τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Μπάμπης Δανέλης, ο οποίος παρουσίασε τον κ. Ακριτίδη και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, που προβιβάστηκε στη Β’ ΕΠΣΕ, που όπως ανέφερε ‘θα είναι υψηλοί, γι’ αυτό και κάναμε αυτήν την επιλογή στη θέση του προπονητή’ και ζήτησε απ’ τους παίχτες ‘όπως βλέπετε εμένα σαν πατέρα σας, έτσι να βλέπετε και τον κ. Ακριτίδη’. Στην πρώτη συγκέντρωση του συλλόγου των Πολιτικών υπήρχαν κάποιες απουσίες ποδοσφαιριστών -κυρίως δικαιολογημένες- που ανήκουν στην ομάδα, το έμψυχο δυναμικό της οποίας θα ενισχυθεί ώστε ο ΠΑΟ να προσπαθήσει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός και στη δεύτερη κατηγορία του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Δείτε φωτογραφίες απ’ την πρώτη συγκέντρωση, πατώντας ΕΔΩ.

Σχόλια