Δείτε βίντεο από την παρουσίαση χωρίων του βιβλίου της Ηρώς στην 3η βραδιά Λογοτεχνίας στο Μονοπάτι της.

Την Τετάρτη 21 Αυγούστου , σε συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο Μονοπάτι της Ηρώς η 3η βραδιά λογοτεχνίας του Δήμου Μεσσαπίων, από την ΔΕ.ΚΑ.ΔΙ.ΜΕ (http://dikadime.ddm.gov.gr/).

Αυτή η βραδιά, όπως και η βραδιά θερινού σινεμά ήταν αφιερωμένες σε όλους τους κατοίκους των γειτονικών χωριών και σε όλους αυτούς που βοήθησαν για την κατάσβεση τηηφωτιάς που ξέσπασε στο Δήμο μας, τις προηγούμενες μέρες.

Ήταν μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, αγάπη και τρυφερότητα. ¨Όλοι έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις και φεύγοντας ευχήθηκαν να ξαναζήσουμε τέτοιες όμορφες βραδιές στο Μονοπάτι της Ηρώς.

Οι εθελοντές του μονοπατιού και ο ΕΟΣ Χαλκίδας ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλαν, φρόντισαν και τίμησαν με την παρουσία τους αυτή τη βραδιά.

Ευχαριστούμε τους λογοτέχνες, ποιητές, αφηγητές, καλλιτέχνες και συγγραφείς.

Ευχαριστούμε την κα Ελένη Φωτίου που μίλησε για το βιβλίο της Ηρώς, τις κυρίες Ηρώ Παπαγεωργίου-Σιμονοβίκη, Αγγελική Σταματούκου, Κυριακή Λυμπέρη, Ζωή Βαλάση, Ελένη Κουμούση, Θωμούλα Λαγού, τους κυρίους , Σαράντο Ρογκάκο, Σωτήρη Καρκαλάτο, Θεόδωρο Μπισμπικόπουλο, Σπύρο Ραπτάκη, Νίκο Καρατζά και φυσικά την χορωδία Καθενών.
Ευχαριστούμε επίσης που τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά αυτή τον κ. Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά, τον αρχηγό ΣΕΔΔΔ κ. Σπύρο Ραπτάκη, την πρόεδρο της ΔΕ.ΚΑ.ΔΙ.ΜΕ. κα Ευαγγελία Μύταλα, τον πρώην αντιδήμαρχο κ. Αντώνη Σπαθή, τον εφημέριο των Στροπώνων, πατέρα Θεόδωρο Μπακρή, την ηγουμένη της Μονής Περιβλέπτου Μαριάμ, τον εκπολιτιστικό και εξωραϊστικό σύλλογο οικιστών Δάφνης, την κα Χριστίνα Καλαβρή και όλους όσους παρευρέθηκαν σε αυτήν την όμορφη βραδιά.


Σχόλια